2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الکی جو ندید.اکثرشهرا وضعیت سفید وزرد هستن.همه تالارها بازهستن.مگه اینا دل ندارن عروسی بگیرن.خوشبخت بشین.خیلی وقته عکس جاهاز نذاشتن اگه گذاشتی تگم کن ببینم.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
مطمعنا در اون جمعیت کم کسی ناقل نیس؟؟ یه سوال عروس داماد کرونا نمیگرن؟؟؟؟؟؟؟؟

والا من که سرکار میرم تو اون جمعیت چیزیم نشد؛ کرونا فقط تو تالاره؟ تو خیابون و بازار و پاساژ نیس که همه بیردنن؟

عزیز اینا که عروسی حساب نمی شه چون بعد باید مراسم عذا گرفته بشه 

من مجردم ولی اگه عقد بودم بدون عروسی میرفتم،شاید حسرت عروسی همیشه به دلم می موند ولی عوضش وجدانم راحت میشد که کسی رو به خطر ننداختم 😕 

من مجردم ولی اگه عقد بودم بدون عروسی میرفتم،شاید حسرت عروسی همیشه به دلم می موند ولی عوضش وجدانم راح ...

منم دخترعمم چندماه پیش ازدواج کرد فقط خواهرش پدر ومادرش با خواهر و پدر ومادر داماد بودن عروسی که بخواد پشتش وجدان درد باشه فکر نکنم خوشبختی همراه داشته باشه

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
چند ماه پیش وضعیت قرمز بود

خب اون موقع قرمز بود چون مردم عروسی می گرفتن دوباره عروسی بگیرید تا قرمز بشه و البته مسافرت

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥

کسی که تو کرونا عروسی بگیره بی فرهنگه.فکر هم نمیکنه کسی بره به اینجور مجالس.مگر واقعا ب زور بره و تو دلش همش فحش بده صاحب مجلسو

جالبه بلدیم خودمون رو هم قانع کنیم که سر کار میریم کرونا نمیگیریم.پس عروسی هم میگیریم.سر کار نریم از گشنگی میمیریم پس مجبوریم.ولی عروسی نگیریم نمیمیریم.

التماس-تفکر#  

اون زمان که واکسن نبود میگفتیم مهمونی و دور همی و عروسی نگیرین اما حالا که واکسن هست...... نمیشه ک ...

واکسن هست ولی حداقل یه سال طول میکشه همه واکسینه بشن، الان مگه چند نفر توی ایران واکسن زدن؟😐