من مجردم ولی اگه عقد بودم بدون عروسی میرفتم،شاید حسرت عروسی همیشه به دلم می موند ولی عوضش وجدانم راح ...
منم دخترعمم چندماه پیش ازدواج کرد فقط خواهرش پدر ومادرش با خواهر و پدر ومادر داماد بودن عروسی که بخواد پشتش وجدان درد باشه فکر نکنم خوشبختی همراه داشته باشه
من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
خب اون موقع قرمز بود چون مردم عروسی می گرفتن دوباره عروسی بگیرید تا قرمز بشه و البته مسافرت
من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
کسی که تو کرونا عروسی بگیره بی فرهنگه.فکر هم نمیکنه کسی بره به اینجور مجالس.مگر واقعا ب زور بره و تو دلش همش فحش بده صاحب مجلسو
جالبه بلدیم خودمون رو هم قانع کنیم که سر کار میریم کرونا نمیگیریم.پس عروسی هم میگیریم.سر کار نریم از گشنگی میمیریم پس مجبوریم.ولی عروسی نگیریم نمیمیریم.