2777
2789
عنوان

کدوم بهتره😐😐😐

2304 بازدید | 38 پست

اول بگین که کیا سری Mسامسونگ داشتن یا دارن راضی هستین

تعداد رای : 95
نظرسنجی
M51سامسونگ
13
13%
A71سامسونگ
40
42%
Note9proشیائومی
33
34%
Nova5tهواوی
9
9%
من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بگم واست (حدود 8ماهه a51دارم

از نظر باطری اگ  نت کل روز روشن باشه میبرتت یعنی تموم نمیکنه...

ولی اگ بازی سنگین باهاش انجام بدی کار سنگین انجام بدی نصفه روز میبره

از نظر خوش دست بودن عالیه.. واقعا خوش دسته.. این ی موردو دوست داشتم

تغریبا میتونی با a70مقایسش کنی

گیگشم بالاس 128گیگ

و امااااا دوربینس...

دوربینش توی روز خوبه...توی روشنایی عالی خوب...

اما توی شب دوربینش رو اصلا اصلا نپسندیدم... تار میشه ب شدت سوال دیگ ای بود در خدمتم😊

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
اره ولی پولم نمیرسه😂

یه کار دیگم میتونی بکنی😐

فیلتر شکنتو روشن کن خب؟ 

برو یوتیوب اسم هرگوشی که میخای سرچ کن

کلیپ هست ک کاااامل در موردشون صحبت کردن

من a51رو با کمک این برنامه گرفتم راجب همه چیز گوشی توضیح میدن ک راحت تر بتونی بخری

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

چطور این کلمه رو نوشتی من حتی نتونستم پستتو ریپلای نگا چی میگه میخواستم بگم یه فیلشکن خوب معرفی کن هر کاری کردم نذاشت اسمشو بگم😐😐😐

https://uupload.ir/files/6od8_screenshot_2021-01-17-

14-59-03.png

@شهرزاد_2  

چطور این کلمه رو نوشتی من حتی نتونستم پستتو ریپلای نگا چی میگه میخواستم بگم یه فیلشکن خوب معرفی کن ه ...

شاید چون آخرش و گذاشتم سر هم بود😐😂

شاید چون آخرش و گذاشتم سر هم بود😐😂

اونکارم کردم نشد فقط تونستم اینجوری بنویسم(فیلشکن)😂😂😂

حالا یه خوبشو معرفی کن هر چی نصب میکنم بدرد نمیخورن 😑😑😑

اونکارم کردم نشد فقط تونستم اینجوری بنویسم(فیلشکن)😂😂😂 حالا یه خوبشو معرفی کن هر چی نصب میکنم بدر ...

گوگل پلی داری؟؟؟

secureV..p..n

رنگش ابیه