2777
2789
عنوان

بهترین تفریحتون چیه دوستان

163 بازدید | 8 پست

خودم عاااااااااشق اول کوه 

بعد دریا

دشت و جنگل

پاساژ گردی و بازارهای سنتی

قدم زدن تو بارون

دیدن رودخونه

جاهای تاریخی و موزه

خونه فامیل

سفر 

فیلم و سریال

موبایل

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید

ما از این لاکچری بازیا نداریم 

فوقش میگوزیم زیر پتو گرم بشه بخابیم 😂😂😂

فان_#  

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدرتفريح داري خيلي خوبه كه انقدر با روحيه اي من همه چيز دارم اما روحيه اشو ندارم

تفريح ام چرخيدن تو ني ني سايت بيرون رفتن با دوستام 

پاساژ گردي و خريد

مهموني بازي

هرزگاهي هم مسافرت

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

سفر، کافه، کتابفروشی، کافه بازی

و در منزل

فیلم، پازل، مطالعه، بازی های رومیزی

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
چقدرتفريح داري خيلي خوبه كه انقدر با روحيه اي من همه چيز دارم اما روحيه اشو ندارم تفريح ام چرخيدن ت ...

من اینا رو دوس دارم ولی تا حالا فقط تونستم یه بار کوه برم خیلییییییییییی کم تفریح میکنم همش خونه ایم 😢

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید