2777
2789
عنوان

بهترین تفریحتون چیه دوستان

102 بازدید | 8 پست

خودم عاااااااااشق اول کوه 

بعد دریا

دشت و جنگل

پاساژ گردی و بازارهای سنتی

قدم زدن تو بارون

دیدن رودخونه

جاهای تاریخی و موزه

خونه فامیل

سفر 

فیلم و سریال

موبایل

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید

ما از این لاکچری بازیا نداریم 

فوقش میگوزیم زیر پتو گرم بشه بخابیم 😂😂😂

فان_#  

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدرتفريح داري خيلي خوبه كه انقدر با روحيه اي من همه چيز دارم اما روحيه اشو ندارم

تفريح ام چرخيدن تو ني ني سايت بيرون رفتن با دوستام 

پاساژ گردي و خريد

مهموني بازي

هرزگاهي هم مسافرت

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

سفر، کافه، کتابفروشی، کافه بازی

و در منزل

فیلم، پازل، مطالعه، بازی های رومیزی

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
چقدرتفريح داري خيلي خوبه كه انقدر با روحيه اي من همه چيز دارم اما روحيه اشو ندارم تفريح ام چرخيدن ت ...

من اینا رو دوس دارم ولی تا حالا فقط تونستم یه بار کوه برم خیلییییییییییی کم تفریح میکنم همش خونه ایم 😢

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید