2777
2789
عنوان

فان😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 40 پست
۲۶۴۳

واقعا😶😶😶

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جدی😶😶😶

هوم

چند بارى تلاش كردم همه شونو پاك كنم ولى سختهههه🤯

يكم پاك ميكردم نااميد ميشدم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

۰ 😊 پاک میکنم

شما تنبلین😂😂😂👌👌

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
۲صفحه یه بار ۵۰۰صفحه بود پدرم دراومد تا پاکشون کنم 😥😥😥😢😢😢

درکت‌ میکنم

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
۰ 😊 پاک میکنم شما تنبلین😂😂😂👌👌

خوش بحالت من زورم میاد پاک کنم 

۶۶۱۶ 😧

😨😨😨

خوش بحالت من زورم میاد پاک کنم  

زور اومدن نداره😂 

وقتی اعلاناتو دیدی پاک کن ک نمونه و زیادبشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
اره دیگه زیاده؟

خیلی واسه من ۲۲۱

چ عددی🙄

😑

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
زور اومدن نداره😂  وقتی اعلاناتو دیدی پاک کن ک نمونه و زیادبشه

نه نگه میدارم خاطره بشه اینجوری بهتره😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز