2777
2789
عنوان

اصلا نمیدونستم عکس رنگی چیه تا این که.......🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 26 پست

گلم دردش خیلی نیست مثل پریدی دردناکه

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میخندی جدی عکس رنگی از کجا؟ من عکس رنگی جنین رفتم 

ببخشید عزیزم من اقدامم هنوز باردار نشدم باید عکس رنگی بدم خودمم نمیدونم به چه صورته

خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻
مشکل شما چیه عزیزم

من ب خاطر نازاییم دکتر گفته این آزمایش بدم و برم پیشش

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

نمیخوام بترسونمت ولی من انجام دادم مرگو به چشم دیدم.واااای دلم نمیخواد یادش کنم.هیچ مشکلی هم نداشتم الکی درد کشیدم😏

میشه برا خونه دار شدنم صلوات بفرستین؟من هر امضایی ک درخواست صلوات کرده باشه میفرستم امیدوارم شما هم برا من بفرستین  
نمیخوام بترسونمت ولی من انجام دادم مرگو به چشم دیدم.واااای دلم نمیخواد یادش کنم.هیچ مشکلی هم نداشتم ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دیگه ترسوندیم من خییییلی لوسم و اصلا تحمل درد و ندارم😭

واقعا راست میگین مثلا مثل سنو واژیناله یا نه

دردش مثل درد پریودی و زود تموم میشه عزیزم.نگران نباش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من منظورم عکس از رحمه.اره اول  یه دستگاه میذارن تو واژن  بعد یه مایع   تزریق می‌ ...

😱😱😱