2777
2789

طرف چیکار کرد که عاشقش شدین؟  چه کار/رفتار/ویژگی/تیپ/ظاهر و... ایش خیلی جذابه براتون؟ 

حس تون موقع دیدنش چی بود؟ چیکار کردین که تورش کردین یا مخ شو زدین؟ بگید بدونیم چیکار کنیم با کراش مون (:

هرکس جواب میده بگه که خودش دختره# یا پسر#  

دروغ نمیگفت صادق بود باکلاس بود قشنگ حرف میزد کاری بود محبت کلامی داشت بهم اهمیت میداد نگرانم میشد

منم خودم بودم یکم مغرور بودم و لجباز محبت کلامی داشتم دروغ نمیگفتم تمیز و شیک بودم

وقتیک دیدمش بیشتر عاشق شدم دعا کن برگرده دلم ‌تنگه😍

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم کراشم 😐تو اینستا هچی جواب استوری میدادیم از تم خوشمون می اومد و کم کم باهم حرف زدیم فامیل بودیم الکی مثلا تعریف خونواده و این چیزا کم کم دیدم بهم حس داره خودمم حس پیدا کردم جذاب بود لعنتی خیلی فضوله خخخ من هر چی اومتم خوبش کنم نتونستم و الانم عاشق همیم والسلام🤦‍♀️

چون میگذرد غمی نیست 🙂

من فقط رو افراد خاص کراش میزنم ازون کراش رویایی ها واسه مسخره فقط میگم تیپش خوبه اگ عشقم بفهمه دیگ فاتحه مع الصلوات

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...