2777
2789

دوستان موافقین یه تاپیک بزنم و اونجا از وسایلی که قصد فروش داریم بزاریم؟شاید که فروش رود😅

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا اینقدر بدم میاد هی میان گیر میدن کاراگاه بازی در میارن خب اوکی شماها خیلی باهوشین میفهمین ول ...

واقعا گل گفتی انگار خوددرگیری دارن یکم اطلاعات داشتن بد نیست واقعا اگر اطلاعاتشون بالا بود میفهمیدن ک اسی راست میگه

اسی من جات بودم اصلا عکس از لباس نمیدادم میخوان باور کنن میخوان نکنن والا اه 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
اسی برو ت گوگل بزن اپلود کس عکسو اپلود کن لینک رو بفرست اینجا

عکس😓

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
دوستان موافقین یه تاپیک بزنم و اونجا از وسایلی که قصد فروش داریم بزاریم؟شاید که فروش رود😅

اره بزن فکر خوبیه 

خیلی چیزا ماداریم ک به دردمون نمیخوره ولی ب درد دیگران میخوره

و برعکس 

هرچی ک داریم بدلیجات و لوازم ارایشه نو و تاریخ دار ک به درد شخصه ما نمیخوره لباس لوازم خونه کیف کفش

فقط کسی ب کسی توهین و مسخره نکنیم اجناس هم دیگه رو

و سعی کنیم اجناسی نزاریم ک مسخره بشیم

مرسی اه😂😂

اره بزن فکر خوبیه  خیلی چیزا ماداریم ک به دردمون نمیخوره ولی ب درد دیگران میخوره و برعکس  ...

چشم عزیزم😅💙

حتما تگت میکنم

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
یادت نره. مرسیتم😍😍

چشم،فدات🌸💋

😐😐😐😐😐😐این لب با اون لب زممممین تا اسمون فرق داره این لب برا نهایت ۵ سالست

وا کجاش فرق داره مگه لب بچه ۵ ساله انقدر بزرگه 😐من نمیدونم اسی خودت بیا جواب بده کارگاه بعدی😅

ن برا من نشد ی ساعتم رو لبم بود

خو به نظرم فقط لبای خیلی پر یکم تو پر تر نشون میده کلا چیزای روغنی اینحوریه لبای نازک رو طبیهتا بزرگ نمیکنه که فقط یکم تو پر تر نشون میده

وا کجاش فرق داره مگه لب بچه ۵ ساله انقدر بزرگه 😐من نمیدونم اسی خودت بیا جواب بده کارگاه بعدی😅

عزیزم از مدل دندونا و مدل لب معلومه ک برا بچست😊بعدم رنگ فرق داره

نمیدونم شایدم خودشه

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
عزیزم از مدل دندونا و مدل لب معلومه ک برا بچست😊بعدم رنگ فرق داره نمیدونم شایدم خودشه

خو رنگ که روغن بزنی معلوم نمیشه رنگ‌ لب بعد مدل دندون های همه اون دوتا جلویی ها اون طوریه حالا نمیدونم دلیلی برای دروغ گفتن نداره که بدبخت 😶