2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دارچینو فلفل بزن اگه برجسته نشد با من.  من یه رز لب مایه داشتم حجم دهنده ترکیبش فلفلو دارچین ب ...

امتحان میکنم با تو ولیا 😂

آخه اون رژ کارخانه ای با دستساز شاید فرق داشته باشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
کرم مرطوب کننده هم میشه؟؟ وازلین ندارم

زیلد جالب نیست وازلین بی رنگتره

کرم بو میره تو دهنت

من وازلین به ابروهامم میزنم موقع خواب تا صبح

واسه پاشنه پا ، 

زخم و خشکی هر جای بدن

کلا چیز خوبیه وازلین

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

اینکه اب بچه اس😑

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
میشه ب سینه هامونم بزنیم بزرگ بشه یه کوچولو آخه من دخترنو از شیر گرفتم پنچر شده 

وااااای پنچر شده😂

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

اینقدر بدم میاد از این بیشعورایی ک کارگاه بازی میکنن 

چ همه شکاک شدن

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
خواهر من زدم فقط سوختم که لبم قرمز شدپف نکرد

آخه رژ من دقیقا ترکیباتش همینه، کم قاطی کن، بریز تو رژ لب مایه.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

امتحان میکنم با تو ولیا 😂 آخه اون رژ کارخانه ای با دستساز شاید فرق داشته باشه

اره امتحان کن بیا اینجا تگم کن 😂😂😂

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

اره امتحان کن بیا اینجا تگم کن 😂😂😂

باچد 😁