2777
2789
زدم تغییری حاصل نشد فقط یه کپسول هدر رفت منم زدم گونه هام ابروم مژه ولی خدایی لبم کوچیکه لبه اسی قشن ...

خووووب،متفرق شید،نتیجه ای حاصل نشده،،،خوب کردی بزن به مژه هات حیفه😁

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
زدم تغییری حاصل نشد فقط یه کپسول هدر رفت منم زدم گونه هام ابروم مژه ولی خدایی لبم کوچیکه لبه اسی قشن ...

منم همینو گفتم البته من کلا از صورتم فقط لب معلومه 🤣و البته دماغ😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته؟ 

۱۶ 

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
تو چندمی 😅دهم ؟

با اجازه ی شما بعله 

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
خووووب،متفرق شید،نتیجه ای حاصل نشده،،،خوب کردی بزن به مژه هات حیفه😁

زدم نصفه شبی بزور بچمو خوابوندم رفتم تو تاریکی قرص برداشتم با سنجاق قفلی رفتم دستشویی خندمم گرفته بود گفتم الان همسرم فکر میکنه چیکار میکنم تو توالت بعد سنجاقمو جا گذاشتم دوباره رفتم آوردم گفتم صبح فکر نکنه مواد زدم 😂😂😂 همش تقصیر شماهاست😂😂😂

در رفتن😂یه چی میگن و میرن،چقد بعضیا مشکوکن،،تو زندگیشون چیکار میکنن اینا

😂😂😂بخدا تو باید کاراگاه بشی‌ استعدادت داره هدر میره

زدم نصفه شبی بزور بچمو خوابوندم رفتم تو تاریکی قرص برداشتم با سنجاق قفلی رفتم دستشویی خندمم گرفته بو ...

😂😂😂😂😂😂😂