2777
2789

نمیدونم خدا به دادم برسه...

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهات  کاملا موافقم ... میدونی خوش میگذره چون تو جهنم آشنا زیاده حوصلمون سر نمیره     ...

هارمانم_بابا_نرده_چارشافم# 😂

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

اگه بهشت و جهنمی باشه تعریف از خود نباشه فکر کنم  بهشت😅

بنظرم نمیشه که کسی کلی قتل انجام میده،مال مردمو میخوره ،اختلاس میکنه جهنم باشه منم جهنم باشم

بنظرم من جز قسمتای ضایع و داغون بهشتم...اون ته ته ها

به دنیای بعد از مرگ اعتقاد ندارم . بدنمم تجزیه میشه،  تبدیل به درخت بشه امیدوارم.

چرا انقدر از خدا دور شدید 

چرا دیگه با یزید زمان امام حسین فرقی ندارید 

چطور دلتون میاد با حرفاتون دل مهدی فاطمه میشکنید 

براتون متاسفم 

خیلی متاسفم 

برگرد به قران نگاه کن تو شیعه امام حسینی 

لطفا این اسمو به یدک نکش 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
بستگی داره به ۲ چیز..یک به حرفای آخوند ها باشه جهنم...دوم اگه به سخنان  کورش کبیر باشه ممکنه بر ...

فقط و فقط به درون خودت بستگی داره . ذات انسان بهتر از هر چیزی و شخصی خوب و بد رو می دونه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
یعنی اونجا باز نی نیسایت هست؟    حوصلمون سر نره یه وقت😅

اونجا تاپیکا قبل اینکه بزنی میترکن 😂😂😂

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit
یکی از این جهنمیا بگه چرا فکر میکنه میره جهنم؟ یعنی اعمالش اینقدر بده؟

والا به خاطر اعتماد به نفس گوهمونه بعدم من میرم جهنپ با هیتلر بحث استراتژی میکنم ولی خب من شانس ندارم تتلو از از اون طرف میکه هرکی نگه بق بقو

[QUOTE=173069656]با معیارای اسلام بی برو برگ

عزیزم بهشت را به بها دهند. این معیارها برای اینکه آدم بشیم اگه بنا بشه هر کی هر جور دوست داره زندگی کنه که کلی فساد به بار میاد. همین حجاب رو اگه همه رعایت بکنن یعنی با لباس ساده و بدون آرایش در جامعه باشن چقدر خیانتها کمتر میشد

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن