2821
2789
عنوان

طلا طلا 😲😲😲🤤😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 59 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینقد دلم‌میخاد‌بخرم حیفففففف پول ندارم

انشالله پول خوب دستت بیاد عزیزم 😗

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
تا نشه 500قبول نیس اصن      

انشالله که بشه وای فک کنم تا ۸۰۰ بیشتر نیاد پایین 🤔

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
تا باشه از این ضرر ها 😎 عوضش میتونی دوباره بخری 😍

اخه پول ندارم

25میلیون دادم یه تک پوش الان بخام بفروشم 18تمنم نمیخرنش

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
فک کنم من تنها خانوم ایرانی باشم که اصلا درقید و بند طلا و قیمتش و اینا نیستمو سردر نمیارم از طلا😂

حتما مجردی ؟

اخه پول ندارم 25میلیون دادم یه تک پوش الان بخام بفروشم 18تمنم نمیخرنش

انشالله کار به فروشش نکشه 🤗

حتما مجردی ؟

نه ده ساله ازدواج کردم😀ولی طلا برام مهم نیس اصن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
پایین ترم میاد بنظرتون؟ نخرم هنوز؟ تو گرمی 645 و670خریدم یه مقدار

یه طلا فروش داریم که ازش خرید میکنیم میگه پایین تر هم میاد به احتمال زیاد . حالا شما از جاهای دیگه هم بپرس

نه ده ساله ازدواج کردم😀ولی طلا برام مهم نیس اصن

پس شوهرت خوشبحالشه 😀

من که طلا خیلی دوس دارم 😍 ۱۲۰ گرم طلا بهم اویزونه حاضرم ۵۰۰ گرم دیگه هم اویزون کنم 😍

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792