2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو تاپیک چند شب پیشت برات نوشتم که تو سونو ان تی جنسیتو نمیگن یادته ؟؟؟؟ چند نفر ریختن سرم که نه به ...

میدونستم نمیگن مرسی

ولی احتمال میدن منم با توجه به علایمش میگم به نظر پسره یا دختر؟ الان یکی قبل از من رفت گفته بود بهش بیشتر امکان داره پسر باشه ولی به من نگفت

میدونستم نمیگن مرسی ولی احتمال میدن منم با توجه به علایمش میگم به نظر پسره یا دختر؟ الان یکی قبل از ...

اخه بعضیا جنین ها جوری میخوابن که زیاد مشخص نیستن 

بعضیا واضح ترن 

من که اصلا تجربه مادر شدن ندارم که بگن جنسیت بچه شما رو چون خودمم نی نی اولیمه نمیدونم دختر پسر چ فرقی دارن از روی علاعم 

ولی ایشالله هرچی تو دلته خدا بخواد برات 😘❤

ولی چند شب پیش خیلی غصه خوردم از دست اون کاربرای بی ادب🙄

اونم ۱۶۷بود 

ای جانم عزیزممم😍😍نینی من قلبش ۶هفته تشکیل شده بود البته ۶هفته بحساب سونو ولی حساب خودم ۷هفته بودم...میگن ضربان بالا دختره انگار😍😍

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫

ویاراز چند هفتگی شروع میشه؟من بحساب سونوالان ٨ هفته م ولی ویار و حالت تهوع ندارم شاید یکمی معدم بهم بریزه و فقط شوری میخورم و لیمو و کباب ازبوی مرغو پیاز خوشم نمیادیجوریه😄شیرینی اصلا دوست ندارم پوست بدن و دست و پام خیلی میخاره و بدنم گُر میگیره صورتمم لاغر شده و جوش زدم ولی بدنم اصلا قدرت و توانایی نداره و خستم

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
من هیچ حسی ندارم فقط زیر شکمم درد میکنه الان

منم طرف راستم تیر میکشه هفته ی گذشتم دوبار لک دیدم

2828
2791
2779
2792