2777
2789
دورش بگردم وای از طرف من بچلونش،😍😍😂😂😂

فدات شم⁦❤️⁩.چشم

https://uupload.ir/files/mej_img_۲۰۲۱۰۱۱۰_۲۳۲۱۲۶.jpg

اینم یه عکس دیگش😂

خدایا تنها امیدم تویی نا امیدم نکن....😔.                             لطفاً برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین🙏.                        درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏❤️
تمیز کردنس ی گاشوره دیگ ک اونم در بیار تو دسشویی اب بکش تمیزمیشه همین  باور کن من از صبح میارم ...

بیرون کم میارمش فکر کنم چون خونمون اپارتمانیع ایرادینداره؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون چتریاش🙁😌

فدات شم😍😂💋

خدایا تنها امیدم تویی نا امیدم نکن....😔.                             لطفاً برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین🙏.                        درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏❤️
ای جانم چه نازه

قربونت عزیزم⁦❤️⁩💋

بیرون کم میارمش فکر کنم چون خونمون اپارتمانیع ایرادینداره؟

عزیزم اتفاقا اینا حیوونایی هستن ک باید تو خونه نگهداشت واسه حیاط نیستن باید تو محیط خونه باشن 

چون نباید دست و پاهاشون کثیف بشه چون حموم حکم مرگه براشون 

•🌛•

لباس تنشه ؟؟؟

اره😂😂

خرگوشی هست که رشد نکنه همینجوری کوچیک بمونه؟؟؟؟

اصلا همچین چیزی وجود نداره  من گرفته بودم ۱۴ سانت بود الان ۳۰ سانت شده ک ب گفته فروشنده میگف کوچیک میمونن

ولی اصلا وجود نداره همچین چیزی 

منم اول دوست داشتم کوچیک بمونه اما الان دلم میخواد بزرگ تر بشه 

•🌛•