2777
2789
عنوان

بچه فاامیللللل😑😑😑😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا کاکائو نخورد نمیدونم چشه اصن کلافه شدم😬

اعصاب منم نمیکشه😤 دلم میخواد از پنجره پرت کنم بیرون🤕😁

خواهرزاده ی شوهرم اینجوری بود به مادرش گفتم من نمیتونم مسئولیت بچتو قبول کنم.فردا میوفته ناقص میشه شرمنده میشم.بچه ی شما آروم و قرار نداره مسئولیتش سنکینه.اونم گفت میدونم.بچمو میشناسم☹شماهم به خالت بگو.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بابا بیخیال بچه ها این دوره خیلی بی تربیت هستن نزنی میزنن😂

بچه ها گناه دارن هرچقدر هم شیطون باشن 

بچه ان دیگه نباید ک انتظار داشت مثل یه آدم ۳۰ساله رفتار کنن

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
روم‌نمیشه بگم آخه چاره ای نیس جز اینکه بسپاره دست من🥴

پس باید ادبش کنی.یا بگو یا رگ خواب بچه رو پیدا کن و آرومش کن.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بچه ها گناه دارن هرچقدر هم شیطون باشن  بچه ان دیگه نباید ک انتظار داشت مثل یه آدم ۳۰ساله رفتار ...

پس عزیزم خوبه مارو آزار بدن 

مهربونی باهاشون خوبه نرم رفتاری خوبه تا جایی بچه هار نشه بهت حمله کنه متاسفانه من بچه ها فامیل خودمون میگم هار بی ادب هستن و کتک لازم مثلا ی دختر خاله دارم ۱۵سالشع من ۱۹سالمه 

خجالت نمیکشه اومده بود خونمون انقد پرید رو تخت فنر تخت درومد اینو نمیشه زد من باهاش حرف نمیزنم جالب اینجا انقد پشتم حرف میزنه از حسادتشه این اگ از بچگی مادرش ۲تا میزد تو گوشش شیطونی می‌کرد ایطوری ابروبر نمیشه