maman_pari7474 مدیر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 2029 عنوان خانمای باردار میشه بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 20 پست بچه ها من پس فردا آنومالی دارم. بخاطر هرمون هام شکمم مو دراورده. خودم بدم میاد با موزن برقی موهاشو اروم زدم. برای نی نیم صدا و لرزشش ضرر نداره؟ اخه یکم خفیف هماتوم داشتم که فک کنم جذب شده. لطفاً اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون با خدا باش و پادشاهی کن❤️ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️ 1399/10/27 | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
98mamani عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 نه اصن تلگرام ندارم خخخخ. منم سه شبانه روز دست و پای درد وحشتناک داشتم استخون درد در حد گریه و جیغ ... تقویتی ک میخورم از ۱۰ هفته قرص مولتی ویتامین پرگناکر ویتامین دی امگا۳ فولات و منیزیم خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
maman_pari7474 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 2029 تقویتی ک میخورم از ۱۰ هفته قرص مولتی ویتامین پرگناکر ویتامین دی امگا۳ فولات و منیزیم اوووووه برا من حدود هشتصد هزار دارو نوشت.کلسیترا. ویتامین د سه.اپوویتال.فولیک اسید.فروفروت. شیاف با خدا باش و پادشاهی کن❤️ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
98mamani عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 اوووووه برا من حدود هشتصد هزار دارو نوشت. کلسیترا. ویتامین د سه.اپوویتال.فولیک اسید.فروفروت. شیاف کدوم شهری؟؟اره منم داروهام نزدیک ۴۰۰ شد خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
maman_pari7474 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 2029 کدوم شهری؟؟اره منم داروهام نزدیک ۴۰۰ شد من اراکم جیگرم توکجایی با خدا باش و پادشاهی کن❤️ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
98mamani عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 من اراکم جیگرم توکجایی تهران خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
maman_pari7474 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 2029 تهران زیاد دور نیستیم خخخخ با خدا باش و پادشاهی کن❤️ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️