2777
2789

شوهر من دو سه ماهی یکبار معلومه ک دوست داره نباشم و تنها باشه یا با دوستاش باشه

منم از این مسئله ناراحتم اما باهاش کنار اومدم

همسرای شماهم اینطورن؟ 

این ماه میخوام یک هفته برم خونه مادرم شهرستان 

اونم معلومه ک بی صبرانه منتظره برم 

خیانت# و اینا درکار نیست کلا خسته میشه بعد ی مدت 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرکسی یه وقتایی به تنهایی نیاز داره 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

لازمه ک‌بگم نسبت ب من فقط اینطور نیست

کلا بعد یه مدت خسته میشه از ادما و باید نبینشون و تنها باشه

مثلا با پدر خودشم اینطوره 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
سر کار نمیره مگ؟؟

دانشجوعه

بخاطر کرونا کلا خونه اس 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز