2777
2789

من مجردم و شاغل با کسی آشنا شدم کہ دو تا ازدواج ناموفق داشت، بعد از یہ مدت خودش گفت بخاطر شرایط مالی قصد ازدواج ندارہ، چند روز پیش من برای کاری دیدمش و بحث خاوستگار پیش اومد، گفت حتما من لیاقتت رو نداشتم، باز دو روز پیش برای کاری بھش پیام دادم گفت شما کہ قصد ازدواج با کسی دیگہ رو داری چرا بہ من پیام میدی، و باز گفت برو بہ خواستگار جدیدت پیام بدہ، بعد ھم دعوامون شد و بلاک کرد ؟ یعنی حسودیش شدہ؟ دلم میخواد از حسودی بمیرہ  

خود درگیری مزمن داره گویا!

دَر سَرَم دُختَرِ پیری عَصَبی میرَقصَد🎭شَهر بَر رویِ سَرِ مَن عَرَبی میرَقصَد🎈این جَهان با هَمه یِ دَغدَغه هایَش دارَد🪁رویِ یِک جُمجُمه یِ یِک وَجَبی میرَقصَد🌪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه از جانب شما که به کسی که دوبار خطا کرده اعتماد کردید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یعنی دو تا ازدواج ناموفق  باعث نمیشه ازش نترسی

بعدھا فھمیدم اخلاقش گندہ، البتہ اینقدر اعتماد بہ نفس دارہ، بہ من گفت با بھتر از تو ازدواج میکنم و با دختر، منم البتہ دخترم تا حالا ازدواج نکردم