2777
2789
عنوان

واسه تغییر چهره چیکار کنم؟بدویید بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 69 پست
ع پس باید بگردم چون شنیدم خیلی غیر اصل هم هست

آره هستش فیکش هم

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عضه نخور گلم دنیا ارزش هیچی و نداره روحتو  شستشو بده  جسم فرسوده میشه

ن اخه من یکم در حدی ک خودم متوجه میشم زاویه نیس صورتم رو روحیم اثر میزاره وگرن ادم اونقد حساسیم نیستم...

در حدی ک خودم راضی بشم تلاش میکنم

حق با شماست💓

👪
خیلی اوکین کاش نصف اینم بشم ...

میشی عزیزم، ژل آلوئه ورا خیلی خوبه ب نظرم اگر حساسیت نشون ندی... اول تست حساسیت بکنی راستی 

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣
ن اخه من یکم در حدی ک خودم متوجه میشم زاویه نیس صورتم رو روحیم اثر میزاره وگرن ادم اونقد حساسیم نیست ...

همین که سلامتیت دنیایی ارزش داره بخدا

موفق باشید گلم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

کاشت؟ هزینش چطور؟نشنیدم والا اگ بد بشه چی اونا حداقل میتونی ترمیم کنی یا فوقش پاک میشن

اصلا نگران بد شدنش نباش عالی میشه و بسیار سن رو پایین میاره همه بهم میگن 10 سال جوون شدی من 7 تومن دادم میگن الان حدود 10 شده ولی مطمئن و نچرال میشی دیگه 

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 
اصلا نگران بد شدنش نباش عالی میشه و بسیار سن رو پایین میاره همه بهم میگن 10 سال جوون شدی من 7 تومن د ...

ابروکاشتی 7تومن شد؟؟؟یکم زیادنیس..اخه ابروکه زیاد مو نمیبره...بعدمنم خواستم برم اماگفت ابروخوب نمیشه ما نمیکاریم.ازطرفیم فقط یکم از تاج ابروم خالیه وپشت یه ابرودیگم.وگرنه ابروهام م بلنده هم پر

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم