2777
2789
عنوان

خوهرا این انتخاب سخت رو میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 224 پست
ولی پیش مشاور هم برو  ولی از این مشاورهای مسخره حکومتی نرو  از اینها که میگن ازدواجت رو ...

قطعا مشاوره باید بره ولی استاتر تو تک تک پستاش داره داد میزنه طرفو نمیخواد 

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش پزشک‌ها دیگه مثل قدیم نیستن کرک و پشمشون ریخته من یه شهرستان نااشنا رفتم اییینققققدر دکتر داش ...

ولی هنوز آرزوی  خیلی هاست🙂👌

😍عاشق شغل آینده م هستم. رشته ام پزشکیه💛ایشالا هر کی آرزو داره . و تلاش میکنه بهش برسه. 😎👍تو فامیل هر کی جایی ش درد میگیره از من می پرسه باید چیکار کنم😂😂😂بابا من هنوز ترم چهارم هستم. باور کنید فقط میتونم بوسش کنم خوب شه😘😂😘 

اره دقیقا  

توی یک تله احساسی گیر کرده و عذاب وجدان بخاطر محبت بیش از حد شوهر

و همینطور ترس از عکس العمل پدرمادر

خودم واقعا نمیتونم تشخیص بدم. اینقدر هم با محبت و احساس حرف میزنه میخوام گاهی وقتا بگم دهنشو ببنده😓 ...

من نمیتونم این محبتها رو بپذیرم که با دروغ اومده باشه جلو 

رشته ش، منم خیییلی برام مهم بود خیییلی 

درآمدش کتمان کرده 

شاید رو تو حساب کرده 

زرنگم که میگی هست 

محبت خرجی نداره که میگی با محبته، یادت باشه هدفش سودجویی نباشه که از پله زن بالا بره

عزیزم به خاطر شرایط زندگیم و خانواده حتی نمیتونم فکر جدا شدن بکنم😔

باید یه جوری خودم رو به زندگی عادت بدم.

امروز بعد دو هفته دارم میبینمش ولی حس شوق ندارم 

😍عاشق شغل آینده م هستم. رشته ام پزشکیه💛ایشالا هر کی آرزو داره . و تلاش میکنه بهش برسه. 😎👍تو فامیل هر کی جایی ش درد میگیره از من می پرسه باید چیکار کنم😂😂😂بابا من هنوز ترم چهارم هستم. باور کنید فقط میتونم بوسش کنم خوب شه😘😂😘 
چی؟

بچه چندمی ؟ 

مراسم عقد گرفتن برات ؟

مهریه ات چقدره ؟

تا الان چقدر کادو اوردن ؟

باید همه اینارو در نظر بگیری اگه میخوای به جدایی فکر کنی

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit
اره دقیقا   توی یک تله احساسی گیر کرده و عذاب وجدان بخاطر محبت بیش از حد شوهر و همینطور ترس ا ...

😔😔😔😔😔😔😔💔💔💔💔

من مگه به خودم اشاره کردم؟ خب تو جامعه ما همینه 

هر چی تو جامعه باشه که درست نیست، تحصیل پزشکیش که براش سختی کشیده و لیاقتشو داشته کم ارزشتر از  ثروت خونوادگیه که صرفا توش به دنیا اومده!؟ عجب!

بچه چندمی ؟  مراسم عقد گرفتن برات ؟ مهریه ات چقدره ؟ تا الان چقدر کادو اوردن ؟ باید همه این ...

بچه اولم. نمیتونم به جدایی فک کنم. شرایط و جرئت رو ندارم.

فقط میدونم خودم رو بدبخت گردم 

درمورد رشته شما و سطح تحصیلی و مالیتون و اختلافتون با این آقا نمیشه کلی نظر داد چون خیلیا با این شرایط خوشبختن تو آشناهامون داریم دختره باباش میلیاردر بود با پسری ازدواج کرد که هیچی ندا‌شت الانم نداره اما خوشبختن دختره میگه صدبار برگردم عقب باز انتخابم شوهرمه دوتا بچه هم دارن. برعکسشم خیلی هست داشتیم عاشقم بودن با گشنگی کشیدن عشق یادشون رفته دیگه شما که دلتم راضی نیست. 

اما بحث مهمتر اینجا اینه که چرا از اول دروغ گفت؟ چرا شما راحت دروغاشو باور کردین و عقد کردین؟ جدا از احساس این آقا چقد مرد زندگیه و چقد احساسش راسته؟ آیا ازون آدمایی نیست که به هرقیمتی میخواد چیزی رو که دوست داره به دست بیاره؟ و سوالایی که قطعا خودتونم براتون پیش اومده. 

این شرایط شما جوری نیست بشه ندیده و نشناخته براتون نسخه پیچیدبحث یه عمر زندگیه بهتره با یه مشاور حاذق حرف بزنید 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
اره دقیقا   توی یک تله احساسی گیر کرده و عذاب وجدان بخاطر محبت بیش از حد شوهر و همینطور ترس ا ...

میشه بگی برنامه ت چی بود 

عزیزم به خاطر شرایط زندگیم و خانواده حتی نمیتونم فکر جدا شدن بکنم😔 باید یه جوری خودم رو به زندگی ع ...

عادت بدی؟ مگه زندگی کشکه ؟ میدونی چه بلایی سره اون بچه میاد که قراره تو این شرایط بزرگ شه؟

چند سالته ؟ دانشگاهت کجاست ؟