2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 48 پست

دقیقا خط قرمزای تو مثله منه

بهم گفت میزارم کنار ولی قلیون میکشه هنوز 

عروسی مختلط کلا نداریم تو شهرمون 

متنفرمممممم از قلیون 

اگه گفت بخاطر تو میزارم کنار هیچ وقت نمیزاره😄خوب بشناسش

بگین  مسائل محرم و نامحرم تو خانواده شما چطوره ؟ در چه حد رعایت میکنید ،؟

دیدن با شنیدن خیلی فرق داره . یکی از اشنا ها با یه دختری دو سال دوست بود تازع هم می شناختن ولی وقتی یع بار وه مهمونی مختلط داشتن رفت دید دختر کلا به حجاب و محرم و نا محرم اهمیتی تمی ده . اینا دوست بودن بعد کات کردن هیج اتفاقی نیفتاد ولی کسی که عقد کرده به این راحتیا نمی تونه جدا شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف زدن چی بپرسم تحقیقم ممکنه محل زندگی بعضی چیزا رو بد ندونن

خب اولا از همسایه هاشون بپرسین ن دوستو فامیل ک بخوان دروغ بگن 

ب خودشم بگو من ی سری خط قرمز دارم ک نباید انجام بشه بعد بپرس ک اهل قلیون و سیگارو اینا هستین یا هر سوال دیگه بعدش بگو صداقتم جزو خط قرمزامه اگه میخواین بعدا مشکلی پیش نیاد از الان صادق باشین اگه چیزیم بوده یا هستو از الان بگین بهتره

بعدشم ک نامزدی طولانی با رفتو امد زیاد داشته باشین منظورم عقد نیست نامزدی/باهاش بیرون برو ببین طرز نگاهش چجوریه یا تو جمع فامیلاشون ک رفتین رفتارشو زیر نظر داشته باش باباتو داداشاتم(یا هر کدوم از اعضای حانوادت)شل نگیرن اولش جدیو اخمو باشه بهتره ک اگه چیزیم هست حساب کار دستش بیاد

دقیقا خط قرمزای تو مثله منه بهم گفت میزارم کنار ولی قلیون میکشه هنوز  عروسی مختلط کلا نداریم ...

اره دقیقا من ممکنه بعضیا بگن بسته ای ولی من اینجوری بودنو دوست دارم

نه چه معنی داره😀

شوخی و خنده چه معنی داره ؟ 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
اره دقیقا من ممکنه بعضیا بگن بسته ای ولی من اینجوری بودنو دوست دارم

اره دقیقا 

هیچ خوشم نمیاد با دخترا اقوامش راحت باشه

قبلا خیلی بود بگو بخند پیام دادن ولی تو این مورد تغییر کرد 

فقط قلیون ماهی یه بار هوف

بابام نمیدونه وگرنه اصلاااااا اجازه نمیداد منم چون دوستش داشتم نگفتم قبلا 24ساعت تو کافه ها بود 

ولی الان ماهی یه بار خونه رفیقش

شوخی و خنده چه معنی داره ؟ 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بعله من خودم اصلا با پسرای فامیل حرفم نمیزدم اصلا شماره هم نداشتم دوست دارم اونم همین طوری باشه نبودم میگم ما به هم نمیخوریم