2777
2789
اقا مگ ایرانی چشه چقد وطن فروشید شماها حالا ببینید اگ ایران واکسنی تولید نکرد ک ۱۰۰درصد ایمنی بده. ...

آیا میدانستید ایران حتی قابلیت تولید آنتی بیوتیک هم نداره؟ تمام آنتی بیوتیک هایی که توی کشور به فروش میرسه از چین به صورت فله وارد میشه و توی ایران بسته بندی میشه فقط!

ما حتی دستگاه تولید واکسن رو هم نداریم و به خاطر تحریم ها حتی نمیتونیم دستگاهش رو بخریم، چون این دستگاه ها رو میشه باهاشون بمب های بیولوژیکی تولید کرد و هیچ کشوری به ما نمیفروشه

چیزایی که میگم رو توی نامه ی داروسازهای ایرانی به دولت خوندم که خواسته بود به مردم حقیقت رو بگن و بازیشون ندن ولی شما مختاری چیزایی که اخبار ۲۰:۳۰ میگه رو باور کنی به هر حال هرکی اختیار جون خودشو داره

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
آمریکاییش تومرحلہ تست کج وکولہ شدن کہ🤔😐

بر اساس اخبار ۲۰:۳۰ بله 😂

ایران هم خوشبخت ترین کشور دنیاس آمریکا هم در حال فروپاشیه غرب هم به سوی انحطاط پیش میره گاو ها هم پرواز میکنن

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر اساس اخبار ۲۰:۳۰ بله 😂 ایران هم خوشبخت ترین کشور دنیاس آمریکا هم در حال فروپاشیه غرب هم به سوی ...

شماھایی ک اخباراین طرفوقبول ندارین،لطفااخباراون طرفم قبول نداشتہ باشین،چطورہ کہ حرف کشورایی ک بہ خون ایران تشنہ ان روبہ رااااااااحتی قبول میکنین🤔 تفکرلطفا

وخدایی که بشددددت کافیست❣
شماھایی ک اخباراین طرفوقبول ندارین،لطفااخباراون طرفم قبول نداشتہ باشین،چطورہ کہ حرف کشورایی ک بہ خون ...

من اخبار اون طرف رو هم قبول ندارم یکی از اقواممون شرکت داروسازی داره و اون این اطلاعات رو در اختیارم قرار داد 

شما هم تفکر لطفا

من اخبار اون طرف رو هم قبول ندارم یکی از اقواممون شرکت داروسازی داره و اون این اطلاعات رو در اختیارم ...

چشم،متاسفانہ آدمی روکہ خودشوبخواب زدہ نمیشہ بیدارش کرد،واقعاچقددددرخودکم بینی؟؟؟چندسال دیگہ مشخص میکنہ کدوم واکسن بہترہ وکدوم کشوراراست میگفتن😏لطفاریپلای نکن،حوصلہ ندارم

چشم،متاسفانہ آدمی روکہ خودشوبخواب زدہ نمیشہ بیدارش کرد،واقعاچقددددرخودکم بینی؟؟؟چندسال دیگہ مشخص میک ...

اجازه ریپلای کردنم دست شما نیست 

بعله مشخص میشه منتظر باش

واقعاکہ میخای منوریپلای کنی ھامتوجہی؟😁😁😁من کہ ایرانی شومیزنم شمامنتظرباش البتہ اگہ،،،،

حتما ایرانیشو بزن ولی اگه تبدیل به زامبی شدی دیگه تقصیر خودت بوده 😂😂😂

من که حامله م نه ایرانیشو واسم میزنن نه خارجیشو 😜

حتما ایرانیشو بزن ولی اگه تبدیل به زامبی شدی دیگه تقصیر خودت بوده 😂😂😂 من که حامله م نه ایرانیشو ...

فعلاکہ خارجیشوزدن کج وکولہ شدن ویاکلانابودشون کردن کسی چیزی نفہمہ😬 بعدم شمابارداری توگروہ خطری ودراولویت😂بای جواب ،،،،،،خاموشی است😝

فعلاکہ خارجیشوزدن کج وکولہ شدن ویاکلانابودشون کردن کسی چیزی نفہمہ😬 بعدم شمابارداری توگروہ خطری ودرا ...

نه خیر برو مطالعاتتو زیاد کن واسه خانم های باردار یا حتی گسایی که میخوان توی شیش ماه آینده باردار بشن توی آمریکا واکسن نزدن چون هیچ واکسنی روی زن های حامله آزمایش نمیشه

البته بعید نیست توی ایران بیان واسشون بزنن چون اینا نه وجدان دارن نه علم 

نه خیر برو مطالعاتتو زیاد کن واسه خانم های باردار یا حتی گسایی که میخوان توی شیش ماه آینده باردار بش ...

اوناازواکسنشون میترسن کہ نزدن😂 گلم مادوخط موازی ھستیم،ولش،استرس بہ خودت راہ ندہ،ان شاا،،،نی نی بہ سلامتی بیاد،امیدوارم ازمن چیزی بہ دل نگرفتہ باشی ❤ سیاست خیلی نامردہ وپدرومادرندارہ،مام چیززیادی سردرنمیاریم😕 فقط اینومیدونم۔ایران وطن من است❤منم رفتم تاپیک بغلی ک جالبترہ،موفق باشی🌷

اوناازواکسنشون میترسن کہ نزدن😂 گلم مادوخط موازی ھستیم،ولش،استرس بہ خودت راہ ندہ،ان شاا،،،نی نی بہ س ...

مرسی شما هم همینطور