2777
2789
عنوان

خبربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 21 پست
 ن دلم خیلی میسوزه بفهمه من باردارم بعد خودش مشکل داره و نمیشه...

میفهمم ولی اونا اینجوری نیستن که ما فک میکنیم.دوستم ده سال باردار نشد انقدم دکتر رفته بودولی از بچه دارشدن کسی ناراحت نمیشدمنتظر بود میگف ایشالله میشه آخرم شد.

چ مهربونی .....بگو‌ بچه های الان ب ی مو بندن گفتم حالا تا ماهم بالاتر نرفته ب کسی نگم بگو ب هیچکس نگ ...

خودمو میذارم جای اون حس میکنم یکی به دلش چنگ میندازه وقتی میگه باردارشده ولی اون هنوز نشده.‌‌

من غصه را شادی کنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمو میذارم جای اون حس میکنم یکی به دلش چنگ میندازه وقتی میگه باردارشده ولی اون هنوز نشده.‌‌

خوب میکنی.خدا بچت رو بهت ببخشه انشاالله ب سلامت زایمان کنی مهربون خانم.حالا ما خودمون بچه نمیخوایم دوست نداریم یکی از نزدیکان چشممون رو درآورده با بچش خخخخ..شایدم الان حامله باشم ناخواسته ولی یکی بیا ب این ثابت کنه بابا ما مشکل نداریم خودمون دوست نداریم چون احتمالا از ایران هم میریم .ول نمیکنه هااا من ناراحت نمیشم ولی منظور اینه شعور نداره حالا فرض کن اصلا من نازا باید اینطوری کنی خخخخ!!!! بخاطر همین ندیده خوشم اومد ازت فهمیده و مهربونی 

خوب میکنی.خدا بچت رو بهت ببخشه انشاالله ب سلامت زایمان کنی مهربون خانم.حالا ما خودمون بچه نمیخوایم د ...

وای نمیدونم بخندم ازکارش یا حرص بخورم😑 

دورت بگردم نه بابا اسم اینارو که نمیشه گذاشت مهربونی ما کجا خوبی کجا ، 

ولی من میدونم اون چند ساله بچه دارنمیشه خودش برام تعریف کرده الان من بیام بگم من سریع باردارشدم خب پیش من خجالت میکشه وگرنه نمیخواد منو چشم بزنه یا قورتم بده ک از پشت پیام . بازخوبه حضوری نمیبینیم همو حالاحالاها تا تو چشماش نگانکنم. 

ولی فعلا بااین گندی که زدم و دروغ مسخره ای ک گفتم فعلا دارم فنا میرم. اخه بتای پنجاه ‌ دردمو به کی بگم 😑😂😑😂

من غصه را شادی کنم...
وای نمیدونم بخندم ازکارش یا حرص بخورم😑  دورت بگردم نه بابا اسم اینارو که نمیشه گذاشت مهربونی ...

همین ک دوست نداری باعث ی لحظه غم کسی بشی این خودش خوبیه .همونو بگو البته دور از جون شما خداااا نکنهههه بگو ترسیدم سقط شه ب کسی نگفتم اینو بگی مطمئن باش ناراحت نمیشه 

همین ک دوست نداری باعث ی لحظه غم کسی بشی این خودش خوبیه .همونو بگو البته دور از جون شما خداااا نکنهه ...

قربونت برم 😍😘. ممنون  دختری ایشالا هرچی ک خوبه برات رقم بخوره تو بهترین زمان و مکان

من غصه را شادی کنم...