2821
2789
عنوان

شام‌چی‌دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 28 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قرمه مامان پز😋

نوش‌جان

ماناهار‌قرمه‌داشتیم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

الویه دیشب،مرعای دیروز ظهر یک عالمه،خورت بامیه های امروز ظهر بابرنجاش،مونده😐😐

تازه مامانم الان باز قرمریزه بار گداشت😑😑

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
خونه مادر بزرگم دعوتیم😀

وای😋😋😋

غذای‌مادربزرگا‌‌خیلی‌خوشمزه‌میشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
الویه دیشب،مرعای دیروز طار یک عالمه،خورت بامیه های امروز ظهر بابرنجاش،مونده😐😐 تازه مامانم الان با ...

قرمیزه‌‌چیه؟

چرااینقدراصراف

خونه مادر بزرگم دعوتیم😀

وایی.

من تو این کرونایی اصلا هیچ جا نرفتم.حالمم خوب نیست هم روحی هم جسمی.

ولی امروز اول رفتم خونه عمم تولد پسرش بود خودشونم یادشون نبود.😁😁کادوی تولد دخترشم که اردیبهشت بود بردم.بعدم رفتم خونه مامانبزرگم که بعد فوت باباجونم تنهاست.چقدر ذوق کرد.

تازه تا رفتیم عموم و زنش دوتایی اومدن اونارم دیدم کلا نفسم باز شد.حالم جا اومد.😁😁

فقط کاش خودمم حالم خوب بشه تا کلاخیالم راحت بشه.دعام کنید😞😔

خوش بگذره😊😊

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
قرمیزه‌‌چیه؟ چرااینقدراصراف

پیازو ربو تفت میدن ابم میریزن تا ابش جوش اومد

گوشتو اندازه فندوق گرد میکن میریزن تو اب.

ابش باید کم باشه ازاول بعد انقدر بجوشه تا ابش کم باشه.

نمیدونم.والا صبحم حلیم بادمجونای ۴شنبه شب رو خوردم🤨🤨

من چندروزه حالم خوب نیست بازور غذا میخورم شاید براهمین اضافه میاد😔😔

پیازو ربو تفت میدن ابم میریزن تا ابش جوش اومد گوشتو اندازه فندوق گرد میکن میریزن تو اب. ابش باید ک ...

نوش‌جان

انشالله‌هرچی‌زودتربهترشی..غذااضافه‌نیاد