2777
2789
میدونی آدما قبلنا حقیقشون ب درد میخورد بعد کم کم مجازیشون بدرد میخورد الان ن مجازی ن حقیقی هیچکدومشو ...

خیلی معذرت میخام جسارتا بیشعوری

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی آدما قبلنا حقیقشون ب درد میخورد بعد کم کم مجازیشون بدرد میخورد الان ن مجازی ن حقیقی هیچکدومشو ...

اووووف 

پند لقمان حکیم

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  

تاپیکایه قبلتو دیدم ولی چون چیزی نمیدونستم هیچ پستی نزاشتم 

ولی خدایی راس میگی 

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

خدایا 😐 ملتو اسکول کردن خوب نیست خواهر

شاید اون تاپیکی که زدی کسی بلد نبوده راهنماییت کنه 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

اسی از نی نی سایتی ها انتقام گرفت 

انتقام_سخت#  

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عزیزم شاید مشکلت جوری بوده ک کسی نمیتونسه بهت کمکی کنه مگر ن امکان نداره تاپیک برنی و جواب سوالتو نگیری

بعد از این همه باران خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🖤🌈🕊