2777
2789
عنوان

❤️لایک یعنی....

| مشاهده متن کامل بحث + 2797 بازدید | 247 پست
سلامت باشی عزیزدلم باتو که حرف میزنم حالم بهتر  میشه ممنون که هستی 🙏🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌼🌼🌼🌼

ممنون گلم همچنین 

الله خلیچ یا اعیونی 

خواهش میکنم نازنینم 🤗❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بله خوش به حالت😂😂😂

تو امضامم نوشتم 😂😂😎

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برامنم  شعر بگو😳😳😳😳😳

@دلوینت  

این تقدیم به شما😍😍

نگاه مرد مسافر به روی میز افتاد

«چه سیب های قشنگی!

حیات نشئه ی تنهاییست.»

و میزبان پرسید: قشنگ یعنی چه؟

- قشنگ یعنی تعبیر عاشقانه ی اشکال

و عشق، تنها عشق

تو را به گرمی یک سیب می‌کند مانوس

و عشق، تنها عشق

مرا به وسعت اندوه زندگی ها برد

مرا رساند به امکان یک پرنده شدن

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
خوبم به خوبیت نازنینم خوش آمدی🤗❤️❤️❤️  جشن لایک داریم

قربانت

فکر کردم تولدته😂🤔

@لاکچریم 👍👍😁👍👍

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
قربانت فکر کردم تولدته😂🤔 @لاکچریم   👍👍😁👍👍

خدانکنه خواهری زنده باشی عزیزدلم 

نه.... مراسم لایک هست.. 😉

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
قربانت فکر کردم تولدته😂🤔 @لاکچریم   👍👍😁👍👍

تولدم اینقد ذوق نزده بودم 😍😍😍😍😍

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
خدانکنه خواهری زنده باشی عزیزدلم  نه.... مراسم لایک هست.. 😉

هر جا دیدم لایکش میکنم😂😂😘😘

😂😂😂👌👌👌👌

سلام دختر بارونی نازنین   خوبی عزیزم🌹 دلتنگ نوشته هاتم میشه یکی از نوشته هات را واسم بذارید🌹

سلام عزیزم لطف داری ممنون چشم گلم باعث افتخاره 

❤   

سینه ام از عشقت ای جان جز دل ویران ندارد 

این همه عاشق کشی جانا مگر پایان ندارد؟

یادها آسان رود از خاطر اما یاد تو 

نقش زیبایی که دارد قالی کرمان ندارد 

صبر و آرامش ببردی ای قرار جسم و جانم 

جز نوازش های دستت درد من درمان ندارد 

قصه ی عشق من و تو داستان درد و رنج است 

وای بر دل عاشقی بی درد و غم امکان ندارد 

بی پناهی خسته ام دست من و دامان عشقت 

این سر شوریده ام بی تو دگر سامان ندارد 

همچو بادی بی هدف می چرخم و هوهوی دردم 

گشته ام بی خویشتن زان نغمه ام خواهان ندارد 

بی تو و عشق تو ای آرام جان خواهم بمیرم 

زندگانی را چه سودی چون که جان جانان ندارد 

می نویسم نامه ای هر شب تو را با اشک و آه 

مهر نامه بوسه ی من جز وفا عنوان ندارد... 

تقدیم به خودت عزیزم 💛   

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
خدانکنه خواهری زنده باشی عزیزدلم  نه.... مراسم لایک هست.. 😉

سلام جیران من نبودم الان اومدم چرا بانو لغو زده ؟؟؟. چی شده من نبودم ؟؟؟برای چی رفته 😪😪😪😪😪😪😪

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

آفرین آفرین آفرین 😁😍🌹😉

سلامممم فدای شمااا بشمممم 😍 فدای چشاتون بشم😍 ووووییییی ممنونم جیران جونم😍😍

خدانکنه خواهری زنده باشی عزیزدلم 

خواهش میکنم نازنینم 🤗❤️❤️❤️❤️❤️🌹

سلام جیران من نبودم الان اومدم چرا بانو لغو زده ؟؟؟. چی شده من نبودم ؟؟؟برای چی رفته 😪😪😪😪😪😪😪

سلام عزیزم خوبی

این روزا چرا همه میرن🤦‍♀️

صبح که بود اخه

خودتم نبودی همش میگفتم فلفلی مونم رفت😔😔😔