2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه مهم فقط با کلاس بودنه بقیش برام مهم نیست خودم صنم میخاستم دیگه از چشمم افتاده

صنم خوشگله چرا از چشمت افتاده؟البته شما به روز میپسندی اسم به روزی نیست ولی دلنشینه

من خودم به شخصه اسم هایی که مال گویش و قومیت که خودم مال اون نباشم رو نمیپسندم مثلا اسامی کردی و ترکی واقعا زیبا و دلنشینن ولی من چون خودم ترک یا کرد نیستم نمیپسندم که از این اسم ها انتخاب کنم اگه برات این مورد مهم نیست از بین اسمهای کردی انتخاب کن خیلی خوش آهنگ و خاصن

صنم خوشگله چرا از چشمت افتاده؟البته شما به روز میپسندی اسم به روزی نیست ولی دلنشینه من خودم به شخصه ...

اسم کردی نمیدونم و خودمم ترکم .کردی هم باشه مسئله ای نیست

والا یه خانم ۶۰ ساله هست محلمون اسمش مهنازه 😐

اسم پر طرفداری هست که از 60 تا یک سال هنوز استفاده میشه، شما یه سوال پرسیدی من جواب دادم، خودت نیومده خب استفاده نکن دلیل نداره ایراد بگیری، هر کس جواب سوال شما رو با توجه به سلیقه خودش میده 

اسم پر طرفداری هست که از 60 تا یک سال هنوز استفاده میشه، شما یه سوال پرسیدی من جواب دادم، خودت نیومد ...

اره اسم کاملا سلیقه ایه👍

یه اسم شاید از نظر من خیلی خوب باشه از نظر دیگران افتضاح

اره اسم کاملا سلیقه ایه👍 یه اسم شاید از نظر من خیلی خوب باشه از نظر دیگران افتضاح

دقیقا، من خودم اصلا از این اسامی جدید که حتی تلفظش رو نمی دونم خوشم نمیاد بلکه اسمی دوست دارم که معانی قشنگ داشته باشه و به دلم بشینه ولی یکی نه، کاملا سلیقه ای هست 

2823
2791
2779
2792