2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 31 پست
کفش هاشون تمیزه فقط مخصوص مهمانی هست  خیلی هم خوبه  ما هم اینطوریم  خیلی هم باکلاس ...

یعنی از ماشین هم پیاده میشید زیر پاتون فرش پهن میکنن تا خونه طرف که میگید تمیزه؟؟ یا دم درب خونه عوض میکنید ؟ چطوری میگید تمیزه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی از ماشین هم پیاده میشید زیر پاتون فرش پهن میکنن تا خونه طرف که میگید تمیزه؟؟ یا دم درب خونه عوض ...

دم در تا راهرو خونه تون رو تمیز کنید 

اونوقت کفش تمیز هست 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
دم در تا راهرو خونه تون رو تمیز کنید  اونوقت کفش تمیز هست

ما طبقه دوم هستیم راه پله بالاخره رفت امد همسایه ها هست قبل شما باید طرف دستمال بکشه یعنی    توی خیابون قدم نمیزنید روی دست راه میرید

یعنی از ماشین هم پیاده میشید زیر پاتون فرش پهن میکنن تا خونه طرف که میگید تمیزه؟؟ یا دم درب خونه عوض ...

والا خودم هم موندم به خدا آخه من با پسره دوست بودم الان میترسم مادرش بهش بر بخوره و بره

یعنی چی عزیزم؟ یعنی جلو در یا تو خونه میزبان کفشاتونو با کفش مهمانی عوض میکنید؟

اون خانوم میگه کفشای مهمونی هست لابد این کارو میکنه ک تمیزه میمونه دیگه. ما که از ین قرتی بازیا نداریم

والا خودم هم موندم به خدا آخه من با پسره دوست بودم الان میترسم مادرش بهش بر بخوره و بره

یا خودت به پسره ک راحتی بگو راستی عادت دارید با کفش میرید داخل خونه ببین چی میگه . یا مادرت به خانوادش بگه. 

اون خانوم میگه کفشای مهمونی هست لابد این کارو میکنه ک تمیزه میمونه دیگه. ما که از ین قرتی بازیا ندار ...

آخه اسی ندیده عوض کنن اگه میدید که دیگه این تاپیک و نمیزد، از تو ماشینم عوض کرده باشن بازم یه کم تو کوچه و آسانسور و راه پله با همون کفش ها راه رفتن.

آخه اسی ندیده عوض کنن اگه میدید که دیگه این تاپیک و نمیزد، از تو ماشینم عوض کرده باشن بازم یه کم تو ...

خب دیگه کفش کثیفه در هرصورت .