2777
2789
عنوان

برای ولنتاین چی می‌خرید شما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 111 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیشم نیست ادرس خونه و کد پستیشم ندارم

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
نه از ی جهات خوبه ولی بنظرم همه هیجااان کادو تولد به سوپرایز شدنشه که ببینی چی واست خریده   &n ...

یبار برام ی مانتو گرفته بود اونم بدون هیچ مناسبتی تن مانکن دیده بود خوشش اومده بود...من خوشم نیومد و اصلا حواسم نبود داره منو میبینه قیافم 😕😒اینجوری بود😂😂 همونجا گف من دیگه عمرا چیزی بگیرم برات بعد اون همیشه با خودم برام خرید میکنه😐🤦🏻‍♀️ تاحالا سوپرایز نشدم😂😂بجز بیرون بردناش

اوم باهاش راحتم ازش ناراحت نمیشم اخه گاهی آدم مقایسه میکنه!رفتم تو فکر چون دوستم تعریف کرد از هدیه د ...

اره میدونم

خودمم بعصی وقتا ازاین مقایسه ها میکنم

ولی جدیدا به این نتیجه رسیدم هرشخصی ویژگی های خودشو داره

شاید دوس پسرمن خیلی اهل سوپرایز کردن نباشه

چ ایرادی داره به جاش شاید کارای دیگه انجام بده ک خوشحالم کنه

راستی چندسالته

من ۲۱سالمه

اره میدونم خودمم بعصی وقتا ازاین مقایسه ها میکنم ولی جدیدا به این نتیجه رسیدم هرشخصی ویژگی های خود ...

موافقم باهات! بجای این چیزا با رفتارش بیشتر خوشحال میشم🖤

من22

یسال بزرگترم😂

واسه من پیشم نیست ولی ادرس دارم

ادرس قبلیشون داشتم باز خونه عوض کردن منم نمیدونم رومم نیست بپرسم

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
😂😂😂داداشم هرسال ولنتاین برا خودش خوراکی میخره یاد داداشم افتادم 😂😂😂😂😂😂

داداش منم هرسال ولن ک میشد میگفت خودم خریدم امسال کاشف ب عمل اومد ک اقا با کسی دوست بوده و ب ما نمیگفته بالاخره بعد چن سال دوستی قرارع نامزد کنن