یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
نه از ی جهات خوبه ولی بنظرم همه هیجااان کادو تولد به سوپرایز شدنشه که ببینی چی واست خریده &n ...
یبار برام ی مانتو گرفته بود اونم بدون هیچ مناسبتی تن مانکن دیده بود خوشش اومده بود...من خوشم نیومد و اصلا حواسم نبود داره منو میبینه قیافم 😕😒اینجوری بود😂😂 همونجا گف من دیگه عمرا چیزی بگیرم برات بعد اون همیشه با خودم برام خرید میکنه😐🤦🏻♀️ تاحالا سوپرایز نشدم😂😂بجز بیرون بردناش
ادرس قبلیشون داشتم باز خونه عوض کردن منم نمیدونم رومم نیست بپرسم
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁