2777
2789
عنوان

تیکه زیرپوستی مادرشوهرم😒

967 بازدید | 41 پست

سلام دوستان من خونه بابام جنوبه بعد یه سری رفتم خونه بابام از فامیلای شوهرم که با من دوست هستن بهم گفتن واسمون خرما بیار کم بود آوردم

این سری که رفتم ۱۲ کیلو سفارش دادن من خودمم وسیله زیاد داشتم فقط هشت کیلو واسشون آوردم واسه خودم و مادر شوهرمم پنج کیلویی شد حالا امشب خانواده شوهرم خونمون بودن بحث سوغاتی و این چیزا شد یهو شوهرم گفت وای به روزی که کسی بفهمه تو میری جایی که چیزی زیاده هی میخان سفارش بدن(شوهرم از سفارشات فامیلشون ناراحت بود میگفت تو دست تنهایی باید درک کنن انقد سفارش ندن) من تو آشپزخونه بودم مادرشوهرم گفت کسی که خودش میگه حقشه سرش بیاد شوهرم بحثو عوض کرد منم خودمو زدم به نشنیدن ولی ناراحتم حالا نمیدونم شوهرم به مادرش گفته بوده که من واسه فامیلشون خرما آوردم یا نه شما بودید چی میگفتید بهش؟

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ

خودمو میزدم به اون راه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

از این به بعد دست درد رو بهونه کن واسه هیچی چیزی نیار

آخه من خودم آدمی نیستم که واسه کسی کاری دستم بیاد و انجام ندم مادرشوهرم خیلی بیشعوره واسه فامیلای خودشه جدا از اونا من واسه خودشم سوغاتی آوردم زبونش سه متره

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
آخه من خودم آدمی نیستم که واسه کسی کاری دستم بیاد و انجام ندم مادرشوهرم خیلی بیشعوره واسه فامیلای خو ...

خب اشتباه ت همینه

لطف مکرر میکنی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چرا وقتی میری شهرستان به فامیلهای شوهرت اطلاع میدی

خبر نمیدم من میرم پیام میدن حالمو میپرسن بعد میفهمن اونجام میگن