2777
2789
واقعا خواهرت نمیکنه😶

نه بابا البته شاغل ولی هر وقت خونس باید براش بیارن   

دیدی وقتی که میگفتم "می‌بینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی می‌گه؛ می‌بینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه می‌گوید:...دیدی؟...به تو می‌گفتم!...آری...تو همیشه راست می‌گفتی...
         از کجا میدونی نمیشورم  خخخخخ صبحونه هم خودم درست میک ...

دیگه وقت زن بستوندنته 😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه راه کار نشونت میدم به کار ببر. دیگه بهت نمیگن کار کن. یکم دست و پاچلفتی بازی در بیار. همه چیز رو بریز. چند بار ظرف بشکن. دیر کار انجام بده خسته میشن خودشون کار رو میکنن. تر و تمیز کار نکن. چای خواستن، چای سرد و کمرنگ ببر. غذا شفته درست کن. دیگه خودت بقیه جاها رو هم فکر کن که چی کار کنی. البته یه مشکلی هم داره ممکنه هیچ وقت شوهر نکنی. اگه شوهر برات مهمه زیاد رو این راه حل مانور نده

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/
نامردبهم نارو زدی😂

چایی چاییی چاییی با آبلیمو لدفن

دیدی وقتی که میگفتم "می‌بینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی می‌گه؛ می‌بینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه می‌گوید:...دیدی؟...به تو می‌گفتم!...آری...تو همیشه راست می‌گفتی...
         از کجا میدونی نمیشورم  خخخخخ صبحونه هم خودم درست میک ...

نمیری😂😂😂دلاور

ما بیشتر میکنیم از سن ۱۰ سالگی اداره خونه دست منه 

از بچگی هم کمک حال خانواده در حالی که شما فوتبال بازی میکنین اه🤣🤣🤣🤣خدا من میخوام خیلی ریلکس برادرم بیارم سرکار خودم بشینم نیگا کنم

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
من میدونم تو دختری 😒😂

یه راه کار نشونت میدم به کار ببر. دیگه بهت نمیگن کار کن. یکم دست و پاچلفتی بازی در بیار. همه چیز رو ...

😂😂😂😂😂😂اتفاقا همینطورم ولی مامانم از من گشادتره😂

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳
یه راه کار نشونت میدم به کار ببر. دیگه بهت نمیگن کار کن. یکم دست و پاچلفتی بازی در بیار. همه چیز رو ...

من بیشتر آخه دلم میسوزه چطوری داداشم ازم چایی بخواد من نبرم یا اینکه سفره پهن کنن من باید بمیرم تا اونا این کار و بکنن

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
         چایی چاییی چاییی با آبلیمو لدفن

به خواهر خودت بگو 😒😂

نمیری😂😂😂دلاور ما بیشتر میکنیم از سن ۱۰ سالگی اداره خونه دست منه  از بچگی هم کمک حال خانواد ...

اره منم چن سالی دارم کار میکنم 

داداشت دم به تله نمیده       

اره منم چن سالی دارم کار میکنم  داداشت دم به تله نمیده        

کاری میکنم بده باو دست کمم نگیر همین که نت قطع کردم گوش به فرمان خواهد شد🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایل خودتونید؟

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
به خواهر خودت بگو 😒😂

به خواهرم بگم یه جوری چپ چپ نگاه میکنه یعنی تو بیار یکی هم برا من بریز     

حالا خوبه من بزرگترم هستم هاااااا   

شمام خواستی تعارف نکن خخخخخخ

من بیشتر آخه دلم میسوزه چطوری داداشم ازم چایی بخواد من نبرم یا اینکه سفره پهن کنن من باید بمیرم تا ا ...

دلت نسوزه. اگه برادرت جاهایی که لازم داری برات کاری انجام میده اشکالی نداره تو هم چایی براش ببری یا کارای دیگه ای مثل این. ولی اگه یه طرفه است، تو هم کاری براش نکن. برای آینده اش خوبه. فکر نکنه وظیفه ات هست این کارو بکنی. بلکه به خاطر مهربونی این کارارو میکنی.

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/