2777
2789
پسرا خسته میشن    

فعلا که پسرا میخورن میخوابن غر میزنن ماماناهم ازشون حمایت😐 

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بهش بگی جمع کنه 

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
فعلا که پسرا میخورن میخوابن غر میزنن ماماناهم ازشون حمایت😐 

بابا هااااا چی پس همش طرف دختراشونو میگیرن

خودتونو نگاه نکنین خواهر من یه پا پسره   

دیدی وقتی که میگفتم "می‌بینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی می‌گه؛ می‌بینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه می‌گوید:...دیدی؟...به تو می‌گفتم!...آری...تو همیشه راست می‌گفتی...
حس کردم مامانم تو تایپینگه 😂🥳😂مامان اگه منو شناختی بگو😂

نه مامان من میگه الآن میگم یاسمن بیاد جمع کنه همسایه پیرمون و میگه😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
بابا هااااا چی پس همش طرف دختراشونو میگیرن خودتونو نگاه نکنین خواهر من یه پا پسره    

مادر قشنگ سرویسمون میکنه 

پدراهم پسر  پسر میکنن

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
دقیقا بعد شامم میگن شیرین تو چایی هات همیشه تازه دمن بلند شو یه چایی بیار😣

الانم بلند شووو یه چایی بیاد خدا خیرت بده چایی هات تازه دمن   

دیدی وقتی که میگفتم "می‌بینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی می‌گه؛ می‌بینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه می‌گوید:...دیدی؟...به تو می‌گفتم!...آری...تو همیشه راست می‌گفتی...
هیچ غلطی نمیکنه

حتی اگه خرید هم بکنه، باز هم کار خونه سخت تر و خسته کننده تر از خرید بیرون از منزله.

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/