2821
2789
عنوان

گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 41 پست
منم تازه گواهینامم امروز اومد ایین نامه بار اول قبول شدم ازمون شهری رو دفعه سوم😂😂😂

مبارکت باشه عزیزم .دست راستت تو سر من دعا کن منم شهری قبول شم. امروز کسایی اومده بودن میگفتن بار دهممونه واقعا بیشتر استرس گرفتم ینی ده بار رد شده بودن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااااااااااااااااااا شما هر کدوم میگید ۳ الی ۴ بار رد شدین یعنی هر بار ۱/۵ میلیون پول دادید

نه گلم وقتی امتحان رد میشیم هزینه امتحان ک پونزده تومن ایناست میدیم دیگه. گاهی وقتام افسر کلاس اضافی میتویسه

واااااااااااااااااااااا شما هر کدوم میگید ۳ الی ۴ بار رد شدین یعنی هر بار ۱/۵ میلیون پول دادید

نه عزیزم، اینجوری نیست

ی هزینه ای پرداخت میکنی، مثلا 3 4 هزار تومن

الان رو نمیدونم، ولی قبلا 2 3 هزار تومن بود

البته من خدا رو شکر همون بار اول قبول شدم

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
اوووو من سه بار امتحان دادم بار دوم که امتحان دادم پروندمو آوردم خونه پرت کردم سطل آشغال کلی گریه که ...

وای دقیقا منم امروز دیگه میخواستم قید گواهینامه رو بزنم. اخه با بابام خیلی تمرین کرده بودم ولی اینکه ماشینو خاموش کردم خیلی بد بود برام. 

نه عزیزم، اینجوری نیست ی هزینه ای پرداخت میکنی، مثلا 3 4 هزار تومن الان رو نمیدونم، ولی قبلا 2 3 ه ...

وای خوشبحالت عزیزم. افسر پارک دوبلم ازت گرفت؟؟ کلا استرس گواهینامه گرفتم. 

بروووو دختر من 4بار رد شدم، هفته دیگه هم با اعتماد به نفس میخوام برم مجدد امتحان بدم     ...

دقیقا. ادم اصلا هول میکنه همه چی قاطی میشه. 

موفق باشی عزیزم ایشالا قبول شیم جفتمون بزودی. 

من همه مراحل رو دفعه اول قبول شدم

چند تا نكته بگم برات

اگه شد با مربي اي كه ماشين امتحان دستشه يه جلسه بردار

استرس اصلا نداشته باش

با هيچ ماشيني تمرين نكن جز ماشيناي آموزشگاه چون اينجوري قلق ماشيناي آموزشي رو فراموش ميكني

موفق باشي🌹