2821
2789
عنوان

نظرتون؟😌🍫

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 31 پست

🍫

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مثلا منی ک کاربریم مال دوره خمشید شاه هست انگار خیلی منو میشناسن🤐😭 ساکت اروم میرم میام 

😂😂

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
😐قشنگ شستیش پهنش کردی رو بند

نمی‌دونم بعضی‌ها چرا بدون فکر دهن باز میکنن 

هر چی دلشون میخواد میگن☹️

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

چرافکرمیکنم تازه وارد نیستی؟؟؟؟😐

چون از عید خواننده خاموش بودم😂💕

نمی‌دونم بعضی‌ها چرا بدون فکر دهن باز میکنن  هر چی دلشون میخواد میگن☹️

این رفتارو حاکی از رک بودنشون میدونن

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
درونگرا هستی @الهه_قطع_کاربری     مهربون هست

مرسی که تگ کردی دوستتو😊💕

عا داغونم الان هِق😪

اهمیت نده عزیزم بمنم خیلیا اینجا چیزای بد گفتن کم کم یاد میگیری بگذری

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
خب حالا ک چی😕

حالا خواستم یه تایپک بزنم بیشتر با بچه ها آشنا شم😊

اهمیت نده عزیزم بمنم خیلیا اینجا چیزای بد گفتن کم کم یاد میگیری بگذری

آره عزیزم مرسی بازم 😊

2790
2823
2791
2779
2792