2777
2789
عنوان

آزمایش پرولاکتین و تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 28 پست
تفاوت ندیدی شما 😀 نه اصلا نگران نباش داروهاش اصلا چیر خاصی نیست و اینکه بعد دارو رفتی آزمایش بدی حت ...

ن من رفتم آزمایش بلافاصله آزمایش خون رو ازم گرفت خودمم استرس داشتم البته نمیدونم چید تاثیر داشته تو جواب آزمایش 

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
واقعا چرا بهتره؟

دوتاش بالاخره عدم تعادله ولی کمکاری کنترلش راحت تره و داروش تو بارداری بی خطره متی مازول مال پرکاریه که تو بارداری نمیشه به راحتی خورد و اینکه عوارض پرکاری مثل تپش قلب و اینا تو بلند مدت خوب اذیت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من رفتم آزمایش بلافاصله آزمایش خون رو ازم گرفت خودمم استرس داشتم البته نمیدونم چید تاثیر داشته تو ...

تاثر داره اینو خودم تجربه کردم 

البته شما تیروییدت کمکاره پرولاکتین بالا چیز بعیدی نیست 

اصلا نه بهش فکر کن نه استرس داشته باش اصلا ابدا چیز خاص و عجیبی نیست دوتاش سریع کنترل میشه از داروهاش هم نترس کمکاری که خیلیا تو بارداری هم میشن و داروشو مصرف میکنن 

تاثر داره اینو خودم تجربه کردم  البته شما تیروییدت کمکاره پرولاکتین بالا چیز بعیدی نیست  ...

مرسی عزیزممم.ممنون از دلگرمی که دادی

استارتر خیلیم رنج هورمونات زیاد نیس و بنظرم کم کاری تیبرویید داری خب رفتی دکتر؟؟ چی بهت گفت؟

سلام یه ورق قرص لووتیروکسین داده با ۲تا قرص کابرلین هفته ای نصفش رو بخورم تموم شد برم آزمایش هفته بعد میرم آزمایش دوباره تکرار کنم

سلام یه ورق قرص لووتیروکسین داده با ۲تا قرص کابرلین هفته ای نصفش رو بخورم تموم شد برم آزمایش هفته بع ...

برا منم قرص کابرلین نوشته و گفته دو بار در هفته بخورمو گفته بعده 5 هفته مجدد آزمایش بدم

شما بعد چند هفته گفت آزمایش بده؟

برا منم قرص کابرلین نوشته و گفته دو بار در هفته بخورمو گفته بعده 5 هفته مجدد آزمایش بدم شما بعد چند ...

گفت بعد ۴هفته .شما پرولاکتین چنده؟