2777
2789
عنوان

بلاگر

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 19 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین کلا زندگیتو به نمایش میزاری همون کارهای خانه داری آشپزی وسطاش آموزش 

ولی باصبروحوصله 

دوس دارم ولی نمیدونم ون اگه شروع کردی باید تا تهش بری

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
اینه که گفتی چیه

میتونی داخل یوتیوب چنل بزنی و ویدیو بزاری بعد وقتی چنلت به هزار نفر مشترک برسه یا همون سابسکرایب و ۴۰۰۰ ساعت ویدیوهات رو ببینن چنلت مانیتایز میشه یعنی به درآمد میرسه خود یوتیوب روی ویدیوی که میزاری تبلیغ میزاره بعد بقیه که ببینن میشه پول برای تو ولی چون ایران تحریمه شماره کارت و آدرس ایران نمیشه بدی و باید با فی لتر  شکن کلا بری داخل برنامه اینجا برای گرفتن پول دو تا راه داری یا با شرکتایی که بهشون میگن حامی مارکتینگ قرار داد ببندی که مثلاً سی درصد از پولت میگیرن بقیش میدن یا اگر فامیل داخل خارج دارید شماره کارت و آدرس اون بدید پول بیاد برای اون بعد بریزه برای شما هر هزار نفر هم کم کمش ۷ دلار میگیری  جدا از پولی که با دیدن تبلیغ بقیه میگیری اگر وقت بزاری خیلی منبع درآمد خوبیه وقتی یه دلار بیست و خورده ای تومنه الان یوتیوبر ها بعضیاشون ماهی چهل ملیون درآمد دارن محتوا هم میشه ویدیو فان باشه مثلا من خودم بعد کنکور در زمینه درسی می‌خوام بزنم یا خیلی چیزای دیگه میتونی ویدیو های یوتیوب رو ببینی توی چه زمینه های هست 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز