2777
2789
منم موقع زلزله فقط میشینم رو مبل،نمیدونم چ مرضیه😂

اره اینم همش همینه اون دفعه هم نشسته بود رو صندلی پشت کامپیوتر بازیشو میکرد  

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من ادعایی ندارم ولی وقتی زلزله کرج اومد خیلی ترسیدم یه ماه مریض شدم بعدش به خاطر این که دیگه اسیب رو ...

شوخی کردم دیوونه،خیلیم خوبه اطلاعات داری

کاش منم مث تو بودم

انشاله ک چیزی نمیشه عزیزم،اصن انشالله متوجه زلزله نمیشی

نعمت هایتان را بشمارید :)))))
اره ولی یه لحظه بود سریع قطع شد که اگه یکم بیتشتر بود الان ساختمونون همش ریخته بئد😐😐😐

خدا نکنه نه خیالت راحت ساختمونا رو جدیدا سبک میسازن داخلشون یونولیت به کار رفته به خاطر همینه صدا ها انقدر واضح میاد از خونخ ی همسایه ها ممکنه دیوارا تو شدید تربن زلزله ها بریزه ولی خود ساختمون نه

اره اینم همش همینه اون دفعه هم نشسته بود رو صندلی پشت کامپیوتر بازیشو میکرد    

من هر ۲ بار داشتم تی وی میدیدم رو مبل نشسته بودم، بابام میگف زلزله س تاااااااا😂 منم میگفتم نه بابا😂از بچگی سخت باور میکردم حقیقتای تلخو

وای من فلوکستین خوردم ی دوره بعد رفتم ی ماه اصفهان تا حالم بهتر شده زلزله کرج خیلی بد بو

خیلی بد بود بدتر از اون این که تنها باشی من یه ماه تموم مردم و زنده شدم فکر کن من فردیسم زلزله بغل گوشم بود طبقه چهارم دیگه ببین چقدر لرزید

خدا نکنه نه خیالت راحت ساختمونا رو جدیدا سبک میسازن داخلشون یونولیت به کار رفته به خاطر همینه صدا ها ...

جدید نیس مال 15سال پیشه معلوم نیس چجوری برا همین میگم وقتی زلزله نیاد خیلی لرزش احساس میشه ولی اون دفعه که خونه دوست مامانم بودیم چون نوساز بود حس نکردیم

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔