2777
2789
ما کرمانیا خیلی شجاعیم و با خدا ...اون نصفی هم ک چیزی نگفتن دارن تریاک میکشن نعشه ان😀😅

خدا نگهتون داره زلزله سختی و پشت سر گذاشتین دیگه الان هم به خونه هاتون اطمینان دهربن هم دلتون بزرگ شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تهرانم میاد خوب این مشخصه  فقط خدا کنه به همین ۴ اکتفا کنه باید دعا کنیم زود تر بیاد چه تهران‌ ...

از خودتون حرف در میارید هااااا.

چه بی اساس حرف میزنید و دعا میکنید

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
😆😆😆حتما زنه هم غش کرده😂😂

نه بابا این هول کرده بود از در که اومده بیرون برقا قطع شدن اینم فکر کرده بود منم کنارشم من مثل دیونه ها پسرمو چسبیده بودم بغلم دویدم وسط کوچه همونجا ولو شدم 😀😀

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
واای،از الان میخوام بشینم تو ماشین 🥵😂😂

زیاد نترس ببین من حامله ام انقدر رو خودم کار کردم که نگو فقط باید بدونی چجوری رفتار کنی وگرنه خونه هامون امنیت داره دیگه از مسکن مهر که ضعیف تر نیست اونا تو زلزله کرمانشاه سالم موندن

میگم چرا انقدر لرزید😐😐😐 حالا قشنگ باید ساری میومد😑😑😑

من توو حیاط داشتم راه میرفتم دیدم صدای لرزش سقف خونه میاد وایستادم ببینم زلزلست یا ن ک تموم شد😂😂

خدا نگهتون داره زلزله سختی و پشت سر گذاشتین دیگه الان هم به خونه هاتون اطمینان دهربن هم دلتون بزرگ ش ...

عزیزمی خدا تگهدار همه باشه ان شاالله

خداوندا پناه فرزندم باش،جهان تاریکی محض است ؛میترسم کنارش باش تویی یکتا ،تو بی همتا ،تو درسختی پناهش باش...
از خودتون حرف در میارید هااااا. چه بی اساس حرف میزنید و دعا میکنید

من با شما حرف نزدم نظرمو گفتم مختاری بخونی یا نخونی از نظر علمی تمام گسل ها به هم راه دارن و احتمال زلزله وجود داره پس بهتره امادگی داشته باشیم