2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 56 پست

مرد ها درست نمیشن اگه از الان اختلاف داری به امید بعد عروسی نباش تموم کن ماجرارو

در ضمن دفعه بعد لینک تاپیکی که میخوای نظر بدیم و بزار اینجوری راحت تره😅😅

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit

من‌ که‌ میگم‌ تا‌ نامزدی‌ جدا‌ شو‌.  

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ  ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨  💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ  ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ  ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام  پدر؟    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما حتما جدا شو الان که هنوز نامزدین.

با چیزهایی که تعریف کردی بعد ازدواج حتی کتکت هم بزنه خانواده ت ازت حمایت نمی کنن و میگن تقصیر خودته و...

یه عمر باید تحقیر بشی و با این وضع زندگی کنی.

این اقا بدون تردید بعد ازدواج بدتر خواهد شد.

جدا شو برو دانشگاه، و مستقل باش.

متاسفانه بعضی زنا چون شرایط زندگی خودشون بده، به جای تلاش برای تغییر شرایط بدرو عادی جلوه میدن. چیزایی که تعریف کردی اصلا عادی نیست بلکه تلاش دسته جمعی دو خانواده ی مردسالار برای خورد کردن شخصیت و هویت شماست. کوتاه نیا. الان با مادرت دعوا کنی بهتر از اینه که یه عمر با حقارت زندگی کنی.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
مرسی عزیزم 💝 ینی من اگ‌هیچی‌نگم‌خودش میفهمه!؟

استارتر هیچ رفتار بد و اخلاق بدی بعد ازدواج درست نمیشه 

هیچ معتادی بعد ازدواج ترک نمیکنه 

هیچ خیانت کاری بعد ازدواج به راه راست هدایت نمیشه 

این چیزایی که تو تاپیکت تعریف کردی ، نشونه است ، زنگ خطره 

به امید اینکه شاید درست بشه ، خودتو به درد سر ننداز

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

استارتر این تاپیکم به دردت میخوره بخون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5631292/ای-کاش-تاپیکو-دخترای-ایران-ببینن-مخصوصا-کم-سن-و-سالها?page=1

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

عزیزم پسرا تو نامزدی تازه سعی میکنن اون روی خوبشون نشون بدن . حالا که شما عقد کردی شاید میخواد به قول قدیمی ها گربه رو دم حجله بکشه . ولی به این فکر کن الان اینجوری این قدر اذیتی تازه رابطه ای هم نداشتی که بتونه مجبورن کنه 

قشنگ فکرها رو بکن خانواده ها بعضی وقت ها حاد ترین مشکلات رو هم میگن چیزی نیست ولی بری سر خونه زندگی همه چی بد تر میشه جدایی سخت تر 

درسته یه سری از اختلاف نظرها بعد از عروسی درست میشه ولی این همه کلیات نه دیگه 

اگه میشه خانوادت رو همراه کن اگر نه که باخود پسر صحبت کن برید توافقی جدا شید . بعدا هر کی هم دخالت کرد بگید ما باهم نمیساختیم .حرف بقیه رو هم بزار کنار شما یه بار بیشتر زندکی نمیکنی

مرسی عزیزم 💝 ینی من اگ‌هیچی‌نگم‌خودش میفهمه!؟

نه اتفاقا شما باید خیییلی دقیق باشی باید با پنبه سر ببری...هم سر خودشو هم اونایی که بهش خط میدن رو فقط با پنبه هرجا نیز ببری ضربه شو خودت میخوری که اینم نیاز به مهارت داره تا میتونی باید مهارت کسب کنی...اگر توان و صبر اینهمه سیاست بازی رو داری بسم الله اگر نه به نظرم درست نمیشه یعنی همش توی خودت احساس بازنده بودن خواهی کرد....یعنی اگر قبول کنی که باهاش باشی قبول کردی که یک شرایط فوق العاده سختی رو در پیش بگیری مثلا ۵ سال یا ۱۰ سال خیلی سخت همراه با سیاستی که به خرج میدی و سر همه رو با پنبه می‌بری که با تو هم نظر باشند...بعدش یک زندگی خیلی خوبی خواهی داشت.....درسته که اگر با کسی که الان خیلی دلته ازدواج کنی خیلی خوش به حالت میشه اما واسه همونم باید این سیاست با پنبه سر بریدن رو اجرا کنی وگرنه رابطه ات با اونم به هم میخوره و اونجا هم میبازی.....نظر آخر من راجب این تاپیک اینه که اول کامل با یک مشاور مذهبی و در کنارش مشاور غیر مذهبی از همین تی وی هم اگه دنبالش باشی میتونی جواب سوالت رو بگیری مشورت کنی و سپس شروع کنی هر روز مهارت کسب کردن تا یک زندگی عالی رو داشته باشی......

من هنوز روی اون قضیه ی عکس گوشیه شک دارم...اصلن نباید ساده از این موضوع بگذری حتی اگر واسه گذشته باشه...باید گذشته رو خیلی سفت و سخت اون دختر رو اون رابطه رو بکوبی و کلی هم اعتقاد قوی داشته باشه این مرد مثلا نماز اول وقت براش مهم باشه تا بشه یکم ازش راحت گذشت...بزار بفهمن تو هم سیاست داری.....هر چیزی هم که تو دلته به هیچ وجه جلوشون به زبون نیار....اصلا جلو خانواده شوهر لال باید باشی تا کارت جلو بره

برایم صلوات بفرستید تا روحم آرام شود
نه اتفاقا شما باید خیییلی دقیق باشی باید با پنبه سر ببری...هم سر خودشو هم اونایی که بهش خط میدن رو ف ...

باورت میشه دو سه روزه سرکار نمیره تو اتاق خالم‌میگفت فقط پتو رو سرشه دیروز عصر پتو رو برداشته چشاش قرمز قرمز بودهداینقد گریه کرده

بهش گفتم چته دیوونه شدی چرا اینقد گریه کردی اونم‌گفته من دلخوشی به زندگی ندارم زنمو دوس داشتم فک میکردم‌اونو دارم به بودنش دلخوش بودم اما اونم دارم از دست میدم دیگ چیزی واسم مهم نیست

بخدا من موندم چکار کنم

باورت میشه دو سه روزه سرکار نمیره تو اتاق خالم‌میگفت فقط پتو رو سرشه دیروز عصر پتو رو برداشته چشاش ق ...

ببین چقدر دوست داره تو این دوره زمونه از مردان فقط قدی میبینن همونجا باید بغلش میکردی میگفتی من پیشتم عزیزم من دوست دارم عزیزم....درسته که خیلیا خوشبختن اونی که دوستش دارن میان خاستگاریشون اما همونا هم از همین کارا میکنن باور کن اونا خیلی بیشتر کوتاه میان که الان این حال خوب رو دارن....اونا از چند سال قبلش تلاش کردن تا دوست داشتنشون الان به چشم بیاد...پدر و مادرهای آگاه تری داشتن و ریز به ریز مسایل رو بهشون یاد دادن.ماها که بلد نیستیم باید تا میتونیم مهارت درست رو یاد بگیریم...

اما بازم میگم اینا فقط در صورتی جواب میده که تو ته و توی اون قضیه عکس رو دربیاری و راحت ازش نگذری و اینکه نمازشم اول وقت باشه تا بتونی بنای اعتمادت رو بزاری....

ببین چقدر دوست داره تو این دوره زمونه از مردان فقط قدی میبینن همونجا باید بغلش میکردی میگفتی من پیشت ...

اون نمازش اول وقته من نماز مرتب نمیخونم

اون عکسم گفت واس چندسال پیشه

من فقط میترسم از تغییر اخلاقش همین

اون نمازش اول وقته من نماز مرتب نمیخونم اون عکسم گفت واس چندسال پیشه من فقط میترسم از تغییر اخلاقش ...

اخلاقو با پنبه سر بریدن و جلو کل خونواده شوهر سکوت کردن و مهارت کسب کردن میشه اون چیزی که تو میخوای و کم کم ثابت میشه موفق باشید دوست عزیز امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم