2777
2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست
عزیزم شما مشکلی داشتین ؟من هیچ مشکلی ندارم همسرمم همینطور.این ماه اولین باره که لتروزول میخورم از رو ...

بله عزیزم مشکلم تنبلی تخمدان بود همسرم سالم بود

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله بارداری میگن لتروزول تاخیر نمیاره اگه تاخیر بیوفته یعنی بارداری ایشالله

نه نمیاره من زودترم میشدم از ۳۰ م اومد ۲۵ م در عرض ۳ ماه این ماهم طبق اون سه ماه باید ۲۳ و اینا میشدم که ندم اما علایم پریودیو دارم کاملا

نه نمیاره من زودترم میشدم از ۳۰ م اومد ۲۵ م در عرض ۳ ماه این ماهم طبق اون سه ماه باید ۲۳ و اینا میشد ...

خیلی خوبه مطمئننن شما بارداری دو روز گذشته بی بی چک نزدین؟ ؟یعنی پس منم چون حس پریودی دارم قطعا جلو میاد آره؟‌

اگر سونو گرافی دادی مشکلی نداری خیالت راحت باشه

سلام ...من همیشه پریودام ۳۱ روزه بود و مرتب الان دوماهه شده ۲۸ روزه الان نمیدونم تین ماه کا لتروزول خوردم چطور میشه؟ولی الان روز ۲۶ام دوره ام بود هیییچ سینه درد ندارم در صورتی که ماههای قبل از یه هفته قبل پری شدیدا درد و سنگینی داشتم ...الان فقط تیر میکشه یه نقطه هایی از شکمم و کمی کمر درد.به نظرتون اینا علامیهای پریوده یا حاملگی؟

خیلی خوبه مطمئننن شما بارداری دو روز گذشته بی بی چک نزدین؟ ؟یعنی پس منم چون حس پریودی دارم قطعا جلو ...

فکر نکنم باردار باشم چون همه علایمه پریودیو دارم شاید کیست داشته باشم .من دو سه روز زودتر میوفتادم مثلا ۳۰ م بعد ۲۸ م بعد ۲۵ این ماهم باید زودتر میشدم که نشدم گفتم بی بی بخرم باز پشیمون شدم 

سلام ...من همیشه پریودام ۳۱ روزه بود و مرتب الان دوماهه شده ۲۸ روزه الان نمیدونم تین ماه کا لتروزول ...

حاملگی علائمش مثل پریوده ایشالا هرچی خیره بشه

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🩵

سلام دوستان کسی هست؟

من امروز چهار روز از موعد پریودم گذشت دوتا بی بی چک زدم هیچ علامتی نشون ندادن یعنی نه منفی نه حتی هیچ خطی

اما سومیو زدم دوخط پررنگ افتاد دعا کنید میرم آزمایش مثبت باشه