سلام دوستان کیا با لتروزول باردار شدن؟من ماه ۱۵ اقدام هستم تیروییدم کمی فقط کمی کم کار بوده الان کنترل شده و این ماه لتروزول خورردم پنج روزه مونده به پریودم کمر درد دارم و هر لحظه حس میکنم دارم پریود میشم کسی اینجوری بوده؟به نظرتون چرا اینجوریه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ...من همیشه پریودام ۳۱ روزه بود و مرتب الان دوماهه شده ۲۸ روزه الان نمیدونم تین ماه کا لتروزول خوردم چطور میشه؟ولی الان روز ۲۶ام دوره ام بود هیییچ سینه درد ندارم در صورتی که ماههای قبل از یه هفته قبل پری شدیدا درد و سنگینی داشتم ...الان فقط تیر میکشه یه نقطه هایی از شکمم و کمی کمر درد.به نظرتون اینا علامیهای پریوده یا حاملگی؟
خیلی خوبه مطمئننن شما بارداری دو روز گذشته بی بی چک نزدین؟ ؟یعنی پس منم چون حس پریودی دارم قطعا جلو ...
فکر نکنم باردار باشم چون همه علایمه پریودیو دارم شاید کیست داشته باشم .من دو سه روز زودتر میوفتادم مثلا ۳۰ م بعد ۲۸ م بعد ۲۵ این ماهم باید زودتر میشدم که نشدم گفتم بی بی بخرم باز پشیمون شدم