khosh0khande مدیر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 54 عنوان کسی بوده که.... | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 19 پست روستایی باشه و برا ازدواجش رفت شهر؟؟؟با یه بچه شهری ازدواج کرد!!من واقعا هم سواد دارم هم پولداریم ولی بابام راضی نمیشه بریم شهر...واقعا از روستا بدم میاد شاید فردایی نباشد باهم مهربون باشیم لطفا♥️♥️♥️♥️😥 1399/10/25 | 13:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیب۱۳۹۹ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 3215 خوشبحالشون عزیزم انشالله به خواسته دلت برسی میدونم چی میکی حق داری میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤
jaasmiine عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 20377 دقبقااا اصلا طرز فکرشوننممم خیلی داغوونه دیگه به طرز فکر هم توهین نکنیم ببین اول که محل زندگی واسه اینکه بگی کسی بیاد خواستگاری و فلان هیچ کسر شأن ندارهموضوع فقط امکانات هست که حق داری اونم با هر خواستگاری داری صحبت کن محل زندگی رو از اول بگو یا خودت واسه دانشگاه و کار برو
khosh0khande مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 54 عزیزم انشالله به خواسته دلت برسی میدونم چی میکی حق داری قربونت گلم.۱۰صلوات فرستادم شاید فردایی نباشد باهم مهربون باشیم لطفا♥️♥️♥️♥️😥
سیب۱۳۹۹ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 3215 قربونت گلم.۱۰صلوات فرستادم فدات بشم😍 میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤
khosh0khande مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 54 دیگه به طرز فکر هم توهین نکنیم ببین اول که محل زندگی واسه اینکه بگی کسی بیاد خواستگاری ... من اگه این طرز فکرا اذیتم نمیکرد میتونستم همون روستا هم کارمو انجام بدم ولی متاسفانه تو چ قرنی هستیم و هنوز افکار چندین سال پیش رو دارن شاید فردایی نباشد باهم مهربون باشیم لطفا♥️♥️♥️♥️😥