2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی ندارم نه خودم نه شوهرم ولی باردارم نشدم بخاطر همین میخام آی یو آی کنم 

سلام 

منم میخوام این ماه آی یو ای کنم مشکلم واژینیسموس هست و دخول دردناک و تقریبا نا موفق دارم برا همین میخوام از این روش استفاده کنم مشکل دیگه ای ندارم 

اما بی نهایت میترسم بخاطر مشکلم خواهش میکنم ازتون بگید چقدر درد داشت بی حس یا بیهوش میکنن؟ چون من با دخول هر چی به واژنم مشکل دارم لطفا راهنماییم کنید چون چند ماهه اقدامم اما خودم میدونم چون دخول خیلی سطحی در حد ۳ - ۵ سانت دارم بعیده حالا حالاها طبیعی باردار شم 

تصمیم گرفتم آی یو آی کنم فقط ترسش از دردش مانعم میشه شما که انجام دادید یا بقیه بهم بگید چقدر درد داره کامل توضیح بدید

سلام  منم میخوام این ماه آی یو ای کنم مشکلم واژینیسموس هست و دخول دردناک و تقریبا نا موفق دارم ...

سلام گلم منم تازه ماه بعد میخام آی یو آی کنم و تا جایی که پرس جو کردم نترس درد نداره اسپرم شوهرتو شستشو میدن و با سرنگ میبرن داخل رحم تو تخمک میذارن نگران نباش

سلام  منم میخوام این ماه آی یو ای کنم مشکلم واژینیسموس هست و دخول دردناک و تقریبا نا موفق دارم ...

عزیزم اگر مشکل واژینیسموس داری با دکترت مشورت کنی برات ای یو ای و با بیهوشی انجام میده

سلام گلم منم تازه ماه بعد میخام آی یو آی کنم و تا جایی که پرس جو کردم نترس درد نداره اسپرم شوهرتو شس ...

سلام عزیزم شما ای یو ای کردید؟ منم امین مشکلو  دارم میخاستم بدونم حواب گرفتین🥺؟