2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گوشی وسیله شخصیه عزیزم 

به  نظر  من  زندگی  زناشویی  دیگه  شخصی  نداره  وقتی زن  شوهر  خصوصی  ترین  اجزای  بدن  همومیبین  پس  دیگه  شخصی  معنا  نداره

البته  این  نظر  منه☺

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
زن و شوهر چيز شخصي پنهوني از هم ندارن عزيزم

ندارن اما اگه هرکدوم حریم شخصی داشته باشن باید بهش احترام گذاشت عزیزم... البته این نظر منه.. نظر شمام قابل احترامه.. خوشبخت بشی عزیزم 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
زن و شوهر چيز شخصي پنهوني از هم ندارن عزيزم

چرا دارن شاید شما بخوای به دوستات چیزی بگی حرفی بزنی که شوهرت نفهمه،با خواهرت با برادرت

و شایدم برعکس 

اینکه رمزشو بدونن چیز عجیبی نیست ولی سو استفاده ازش اصلا درست نیست.

زندگی که توش اعتماد نباشه ادامه داشتنش کلا درست نیست حالا رمز داشته باشیم یا نه  

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
من برا داداشمو دارم اما نمیدونه ، اونایی ک داداش دارن میفهمن چ میگم    

ادم حس میکنه جام جهانی رو برنده شده 😁

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

به  نظر  من  زندگی  زناشویی  دیگه  شخصی  نداره  وقتی زن &nbs ...

منم نظرم اینه ک هر آدمی ی حریم شخصی داره... ک باید بهش احترام گذاشت.. البته‌ اینم نظر منه نظرها متفاوته.. نمیشه تحمیل کرد ب هم... هرکسی روش خودشو داره... نمیشه دخالت کرد... همه هم نظراتشون و اینجا میگن.. موفق باشی دوستم 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
چرا دارن شاید شما بخوای به دوستات چیزی بگی حرفی بزنی که شوهرت نفهمه،با خواهرت با برادرت و شایدم برع ...

داشتن رمز گوشي به معني بي اعتمادي نيست

قشنگ اينه رمز همو داشته باشن ولي بهم اعتماد داشته باشن

اونكه شما ميفرماييد به دوستام چيزي بگم و اون بفهمه و يا نفهمه اون بخواد سرك بكشه بي فرهنگيه و خاله زنك بازيه

تكرار نميشوي💞