2777
2789
عنوان

بیایید ببنید این کاربری چرا اینجوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 59 پست
مشکلی نداره که عین بقیه اس دیگه

الان درست شد بخدا

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
اونو که دیدم  میگم چرا اینجوریه؟ کاربر انتقام هستم ملقب به روح سایت در رتبه دوم عجایب سایت قر ...

🤣🤣🤣🤣

آره 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هر اسم دوباره تاپیکای جداگانه داره پس؟

خب خودش میتونسه عوص کنه 

نمیدونم والا😐😱

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
نه‌ من که خیلی دقت می کنم چون یه چند بار دقت نکردم تز های وحشتناکی دادم به یکی گفتم عزیز دلم قربونت ...

😂😂😂😂 وای من توی تایپیک خودم به پسر گفتم عزیزم انشاالله درست میشه غصه نخور بعد دیدم بقیا کاربرا یه جور رسمی دارند باهاش حرف میزنند فهمیدم مرد بود😐

البته اگه شک کنم مرد هست میرم یه لحظه توی پروفایلش

پسرنوشته بود دلم درد میکنه یه دختر خانم گفت شاید داری پریود میشی😐 ازاونجا دیگه سعی کردم کامنت کسی رو ریپلای نکنم✌🏻

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
😂😂😂😂 وای من توی تایپیک خودم به پسر گفتم عزیزم انشاالله درست میشه غصه نخور بعد دیدم بقیا کاربرا ی ...

😂😂😂😂

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
خود نی نی یاره پس😂😂😂😂

😂😂😂 تایپیک های اولش هم کسی اصلا جوابشو نمیداده

چه مرموز

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
😂😂😂😂 وای من توی تایپیک خودم به پسر گفتم عزیزم انشاالله درست میشه غصه نخور بعد دیدم بقیا کاربرا ی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وایییییی نههههه🤣

فکر می کردم فقط خودم تباه ام 😢😢😢😢

خدایا ما را از این نی نی سایت سالم بیار بیرون باور کن سر یکی از این کار هامون سکته می کنیم می افتیم ور دست خونواده 🤣🤣🤣🤣

باور کن از اون موقع فوبیا گرفتم هر کی رو پست اش رو پاسخ می خوام بدم می بینم مرده یا نههه😢😢😢

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
😂😂😂 تایپیک های اولش هم کسی اصلا جوابشو نمیداده چه مرموز

ببین صفحه اول تاپیک آر همه کاربریش یکی شد در حالی که تا چند دقیقه پیش کاربردی مختلفی داشت 

الان تاپیک های اولش مثل صفحه ۸ اونا کاربری مختلف و کم کم همه کاربری‌ها داره یکی میشه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وایییییی نههههه🤣 فکر می کردم فقط خودم تباه ام 😢😢😢😢 خدایا ما را از این ن ...

😂😂😂😂😂 کاش میشد مرد و زن بودن مشخص بشه

البته ها خیلی ها هم هستن ک میزنند زن ولی مرد هستن

ادم مریض همه جا هست

ببین صفحه اول تاپیک آر همه کاربریش یکی شد در حالی که تا چند دقیقه پیش کاربردی مختلفی داشت  الا ...

شاید چون نی نی یار رو تک کردن دارند درستش میکنند🤔

😂😂😂😂😂 کاش میشد مرد و زن بودن مشخص بشه البته ها خیلی ها هم هستن ک میزنند زن ولی مرد هستن ادم م ...

دیگه اونایی که زن می زنند مشخصات کاربری رو به من ربطی نداره مشکل خودشونه با خودشونه حل و فسق اش کنن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

[QUOTE=172707009]دیگه اونایی که زن می زنند مشخصات کاربری رو به من ربطی نداره مشکل خودشونه با خودشونه حل و فسق اش کنن

حل و فصل 🤣🤣🤣