2777
2789

سلام ،من ۱4روز پیش دو تا hcg زدم و چون کلومفین خوردم و 8 تا hmg زده بودم ،3تا فولیکول18 داشتم، امروز روز موعدمه ،با اولین ادرار بی بی چک زدم ،اول یک خط پررنگ شد ، ولی بعد دو سه دقیقه دقیقه خط دومی هم هاله شد،ولی خط اولی خیلی خیلی پرنگ تره و دومی فقط یه هاله است ولی دیده میشه،به نظرتون ممکنه اثر آمپولا باشه و مثبت کاذب؟یا اینکه برای بارداری خط دوم باید پررنگ باشه و این هاله نشانه بارداری نیست؟یا واقعا باردارم؟تو رو خدا کمک کنید اگر اطلاعی دارید ،چون دیروز سه تا قرص سرماخوردگی خوردم استرس دارم ،۶ ماهه منتظرم...

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم مثبته چون حتی هاله هم ینی مثبت و بی بی چک 99درصد درسته. من میگم برای اطمینان همین فردا برو آزمایش بده انشالا ک بارداری

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

تو رو خدا به منم کمک کنین من هفته ی دهمم و از سر کنجکاوری یه بی بی چک داشتم گذاشتم ولی فقط هاله ی خیییلی کمرنگ انداخت یعنی اتفاقی افتاده

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
مثبته انشاالله پس فردا دوباره بزن پررنگ میشه

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

دیشب از پادرد و دل دردو کمر درد مردم و زنده شدم،فکر میکردم دارم پریود میشم،10روزم میشه که سینمو نوکش خیلی درد میکنه 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
چند روز از رابطه میکذره؟

دقیقا 14 روز پیش hcg زدم،به توصیه ی دکترم از شب قبل آمپولم تا 4 شب بعدش هر شب اقدام داشتم عزیزم

بعد۱۴روز اثر امپول نیست.فقط بی زحمت عکس بزار ببینیم

هر چی سعی کردم نتونستم عکس بزارم عزیزم ،حالا بازم دارم سعی میکنم

هاله هم باشه مثبته 

ببین عزیزم خیلی کمرنگ بود ولی به مرور بیشتر شد 

بنظرم مثبته چون حتی هاله هم ینی مثبت و بی بی چک 99درصد درسته. من میگم برای اطمینان همین فردا برو آزم ...

تو این چند ماه اصلا هاله هم ندیدم،این ماه اوله و خیلی خیلی کمرنگه ،ولی هست،فردا برم آزمایش زود نیست؟نشون میده؟وای باورم نمیشه

خب مثبته دیگه مبارکه

خدا از دهنت بشنوه فاطمه جون