2777
2789
عنوان

شوهر ی دنده ی من

760 بازدید | 64 پست

سلام دوستان، دو روز پیش پدر شوهرم زنگ زدن ک شناسنامه هاتونو بیارین میخوام وام مسکن بگیرم تو روستا خونه بسازم، دیگه ب ما نگفتن ک اگه الان این وامو بگیرم بعدا ب شما وام مسکن نمیدن، آخه ما خونه نداریم و بعدا ممکنه بخوایم بسازیم، خلاصه دیشب یکی از اقوام بهمون گف ک نمیتونین وام بگیرین اگه ایشون این وامو بگیرن، منم ب شوهرم گفتم ک بهشون بگو خودمون بعدا لازم داریم و گف باشه، ولی الان زنگ زده میگه بابامو بردم بانک واسه وام😑خیلی از دستش ناراحت شدم بهش گفتم من راضی نیستم گف اصلا ب تو مربوط نیس، حالم اصلا خوب نیس نمیدونم چرا اصلا ب فکر آینده نیست😔

من بدنبودم،،، بلدنبودم...

باباش حتما باش حرف زده گولش زده دیگه

اییقد بدم میادداز خونواده هایی ک فکر بچشون نیستن یا فرق میزارن بین بچه هاشون 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب ......

من پارش میکردم😒😒😒😒😒😒

پس بهش بگو تا ۳سال آینده باید یه خونه برام بخری 

اگه زن قانعی هستی نباش دیگه😕بعضی مردا لیاقت ندارن

اون وظیفشه برای تو همه چی رو مهیا کنه

اسلام هم اینو میگه

باباش حتما باش حرف زده گولش زده دیگه اییقد بدم میادداز خونواده هایی ک فکر بچشون نیستن یا فرق میزارن ...

بخدا اون خونه رو هم بسازه پسر بزرگش میبردش، اونم مث باباشه هرچی ب شوهرم بگه میگه چشم

عجب ...... من پارش میکردم😒😒😒😒😒😒 پس بهش بگو تا ۳سال آینده باید یه خونه برام بخری  اگه ز ...

ما تو زیرزمینشون زندگی میکنیم، شوهرم فک میکنه تا آخر عمرش همین جا باید زندگی کنه هرچی بهش میگم چن وقت دیگه ک برادرات سهمشونو از خونه میخوان باید ازاینجا بریم میگه تا اون موقع یه فکری میکنم

خدا آینده رو میسازه نه وام

خدا هم اول نگاه می‌کنه کی به پدر و مادر احسان کرده

آینده شو میسازه

😎

گرخدا یار است بر سلطان مپیچ.....  گر خدا پیچید،،صد سلطان به هیچ...برای حاجت دلم 3 تا صلوات بفرستید..‌‌‌ممنون