2777
2789

من دوبار تا ۴۰ روز خوندم هردوبار خواب دیدم رفتم کعبه 

بماند که چه حس وحالی داری وقتی ساعت میذاری رو زنگ نیم ساعت قبل از اذان صبح ..آیه های قرانی میذاری و شروع میکنی نماز شب 

فقط بهت توصیه میکنم بخون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم. نماز شب اصلا به چشم سوم ربطی نداره. اگر منطورتون چشم برزخی هست که فقط با نماز شب باز نم ...

اها پس .

دوست عزیز دیدن جن و صدا شنیدن از سقف ایا به این ربطی داره یا نه ؟ 

یا جدا شدن روح از بدن که خودت ببینی ‌و اگاه باشی 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
اها پس . دوست عزیز دیدن جن و صدا شنیدن از سقف ایا به این ربطی داره یا نه ؟  یا جدا شدن روح از ...

نه به نماز شب ربطی نداره اتفاقا نماز جن و اینهارو دفع میکنه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بهترین حسه  وقتی نماز شب مداوم میخونی همه ی کارا طبق میل و خاستت انجام میشه در کل خیلی حس خوبی ...

تجربه خوبی باید باشه 😊😊😊 با اطمینان ، اعتماد و آرامش تمام ، قدم برداری و همه کارهات ، رو به روال باشه ...

اللهم عجل لولیک الفرج 
🌸🌸🌸

نماز شب بخون ارامش داره .

اولش من میترسیدم فکر میکنم الان از سقف اینا صدا میاد یا کسی میاد منو میترسونه یا فرشته ی غیبی میبینم . با ترس میخوندم . 

بعدش دیگه چند بار خوندم نترسیدم .خوب بود .‌

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
سلام .‌ من گاهی میخونم . حس خوبیه. البته میگن چشم سوم ادم باز میشه . درست هم‌میگن تجربشو داشتم&n ...

میشه توضیح بدی چه تجربه ای 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
خدا توفیق داده و بنده حدود۹ ماهه میخونم.واقعا حس خوبی داره دلم نمیاد ترک کنم دوست دارم هرشب بخونم

برا منم دعا میکنی لطفااا یادت نره ها 

دعا کن توفیق داشته باشم بخونم بعدش یه حاجت دیگ هم دارم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭