2777
2789
عنوان

پانزدن نی نی ۵ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام ک وایسه میگم چندثانیه پاهاشو صاف نگه داره

زوده من پسرم همه چیش دیر بود تا جایی ک میگفتم دیگ نمیتونه راه بره

یکسال و نیم تازه راه افتاد اون موقع بچه های هم سنش میدویدن

الان باهم برابرن

صبرکن

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

اسی منم ۵ شهریور بدنیا اومده  دمر میشه خودش پاهاشو دراز کشیده فشار میده ولی هنوز حرکت نمیکنه شاید یه کوچولو ولی بگیرمش پاهاشو میزنه به زمین 

عزیزم هر بچه ای با بچه دیگه فرق میکنه 

خواهرم دو پسر شیر به شیر داره اولی که کامل شیر نخورد بیچاره تا یکسال و نیمگی راه افتاد و راه رفت دومی ماشالله یکسالگی راه رفت 

بچتو مقایسه نکن با بچه دیکه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
نه جانم این ماشالله خیلی زرنگه از ۳ماهگی دندون در آورد و الان که ۵ماهشه سوپ و اینا میخوره

آفرین 

اون زرنگه بچه های ما تنبل

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
زوده من پسرم همه چیش دیر بود تا جایی ک میگفتم دیگ نمیتونه راه بره یکسال و نیم تازه راه افتاد اون مو ...

دختر بزرگم ماشالله ده ماهگی راه افتاد دوماهش بود صاف پاهاشو نگه میداشت همش باهم مقایسه میکنم

خسته ام😔
آره از سه ماهگی غلت میخوره

زیاد حساس نشو عزیزم بخوای اینجوری حساب کنی هی باید سر راه رفتن و حرف زدن و شعر خواندن و اینا هم حرص بخوری 

کسی هم گفت بچه من فلان سن راه رفت بچه ی تو چرا راه نمیره و ازین حرفای بیخود بگو همه بچه ها عین هم نیستن خداروشکر سالمه عجله ای ندارم 

دختر بزرگم ماشالله ده ماهگی راه افتاد دوماهش بود صاف پاهاشو نگه میداشت همش باهم مقایسه میکنم

نه مقایسه نکن

خودت سوپ قلم زیاد بخور و شیر بده بهش

تو افتاب هم ببرش

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
اسی منم ۵ شهریور بدنیا اومده  دمر میشه خودش پاهاشو دراز کشیده فشار میده ولی هنوز حرکت نمیکنه شا ...

دخترمنم ۵شهریوره😍چند کیلو هست بچت؟بچه من۶کیلو دکترگفت خیلی کمه

خسته ام😔