2777
2789
عنوان

لوازم برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 25 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مارک کاراجا یا فکر رو کسی استفاده کرده؟

فکر شنیدم مارک خوبیه اما نخریدم از ایرانی ها فقط پارس خزر بخر تا جایی که میتونی لباس شویی و یخچال اینات ر‌و خارجب بردار کوچیک ها پارس خزر 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
فکر شنیدم مارک خوبیه اما نخریدم از ایرانی ها فقط پارس خزر بخر تا جایی که میتونی لباس شویی و یخچال ای ...

بزرگارو میخواستم الجی بردارم گفتن الان اصلش میدا نمیشه همشون مونتاژن.حتی بوش هم گفتن همینطوره

بزرگارو میخواستم الجی بردارم گفتن الان اصلش میدا نمیشه همشون مونتاژن.حتی بوش هم گفتن همینطوره

مونتاژ ایران؟

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
مبارکتون باشه.یکدست خیلی جذاب میشه.ولی با آشپزخونه کوچیک سیلور مشکی یکم کوچیکتر نشون میده

قربونت

من هنوز نمیدونم اشپزخونم در چ حده ولی اگ بزرگ باشه ک همرو جمع میکنی کابینت راحت

تازه شروع کردی جهاز میگیری؟

تک ستاره قلبمی❤