سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم
شما یه کبریت بردار ،روشن کن بنداز تو جنگل ! به ساعت نمیکشه که همه چیز نابود میشه! حکایت بعضی آدماست خودشون ارزش زیادی ندارن، اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:) ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!
Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
شما یه کبریت بردار ،روشن کن بنداز تو جنگل ! به ساعت نمیکشه که همه چیز نابود میشه! حکایت بعضی آدماست خودشون ارزش زیادی ندارن، اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:) ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!