2777
2789

بیشتر عفونتا از مرد انتقال پیدا میکنه مرد هم باید دارو مصرف کنه 

اگه مجردی که خشک کن خودتو بعد سرویس بهداشتی شورت اصلا نپوش 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه منم خوب نمیشه از عواقبش میترسم😭

دارو چی استفاده کردی ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
نه متاهلم ،شوهرم باید بره اورولوژی؟؟

اره بره هم معاینه میشه از همه نظر هم براش آزمایش مینویسه  من شوهرم همینجور بود  بهش دارو داد 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
من مجردم از چندین سال پیش عفونت داشتم ولی خوب نمیشه واقعا دارم روانی شم خارش شدییید دارم 

حتما برو دکتر تا زخم رحم نگرفتی

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤
من مجردم از چندین سال پیش عفونت داشتم ولی خوب نمیشه واقعا دارم روانی شم خارش شدییید دارم 

سلام لباس زیر نپوش موهای زائد رو اصلا نذار باشن

اب زیاد بخوره و موهای زائد هم هفته ای یبار بار با نوره بزن

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

صابون یا عطر یا لوسیون میزنی؟

چون اینا بشدتتتت عفونت میاره 

هر روز دوش نمیگیری؟ با دستمال کاغذی بعد دس شویی بایددد خودتو خشک کنی 

صابون یا عطر یا لوسیون میزنی؟ چون اینا بشدتتتت عفونت میاره  هر روز دوش نمیگیری؟ با دستمال کاغ ...

بله هروز دوش میگیرم ولی مواد شیمیایی نزدم با دستمال هم خشک میکنم کامل ولی خب چون ترشح دارم لاس زیرم خیس بیشتر اوقات